Uklon запустив можливість робити благодійні внески в додатку

15:57 25.04.2022
Uklon запустив можливість робити благодійні внески в додатку

Онлайн-сервіс виклику авто Uklon додав опцію «Благодійний внесок» у застосунку для підтримки проєкту #UklonВолонтер, що забезпечує логістикою військових, лікарів, волонтерів та тих, хто цього потребує. Таким чином, компанія заохочує кожного користувача стати частиною соціальних ініціатив.

Згідно з щотижневим звітом, від моменту старту проєкту #UklonВолонтер та станом на 25 квітня компанія проінвестувала 3 978 824 грн на забезпечення логістики для лікарень, людей похилого віку, територіальної оборони та ЗСУ. А 660 564 грн від загальної суми Uklon зібрав завдяки донатам користувачів.

Разом з партнерами, волонтерами та водіями було зроблено 11 588 поїздок та доставлено:

Для здійснення доната на головному екрані додатка слід натиснути на кнопку «Благодійний внесок» та перерахувати бажану суму коштів. Звітність щодо результатів допомоги щотижня можна простежувати в соціальних мережах компанії.

Нагадаємо, #UklonВолонтер – це проєкт, що допомагає з транспортом волонтерам і працівникам критично важливої інфраструктури міста. Uklon об?єднав тих, кому потрібна допомога (військові, тероборона, волонтери, медпрацівники) з тими, хто може її надати (ресторани, АЗС, аптеки, мережі супермаркетів).

У межах проєкту Uklon співпрацює з Mastercard, GetFeedback, мережею АЗК «WOG» та «Shell», що допомагають з пошуком палива для автівок волонтерів. Мережа мультибрендових онлайн-ресторанів Foodz, Idealist Coffee, Mimosa Brooklyn Pizza готують і передають обіди для волонтерів, лікарень і ТрО, водночас «Моршинська» надає необхідну кількість води. Партнерами є liki24, які забезпечують потрібними медикаментами. Uklon разом з OVO розвезли сотні кілограм продуктів для польових кухонь. Крім цього, компанія розпочала спільну роботу з «Київ волонтерський», який об?єднує Honey, Milk Bar, Il Molino, Дилетант, Kyiv Food Market та волонтерський штаб Balbek bureau, де координують процес збору заявок та роботу закладів.


Источник: Uklon
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015