Тюнери «схрестили» два Корвети

16:04 24.04.2022
Тюнери «схрестили» два Корвети

Для клієнта, який побажав отримати класичний за стилем, але сучасний за своїми характеристиками автомобіль, у Retro Designs зробили на базі кабріолету Corvette Sting Ray 1965 рестомод, начинений вузлами і агрегатами від Corvette C7. Для цього під кузовом класичного спорткара сховали шасі з компонентами підвіски від сучаснішої моделі.

Нова силова структура дозволила встановити автомобіль 430-сильний 6,2-літровий атмосферний двигун LS3 V7 у поєднанні з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Задньопривідний кабріолет отримав незалежну підвіску ззаду та посилені дискові гальма Wilwood на всіх колесах.

Візуально від оригінального Corvette С2 рестомод відрізняється лише хромованими колесами Beyern Spartan із покришками Nitto Motivo, а салон зберіг стилістику класичного варіанта моделі, проте форма сидінь змінилася для більшої зручності.

Також було перероблено центральну консоль та додано сучасну мультимедійну систему. Вартість подібних проектів глава Retro Designs Даніель Вальєвац оцінює мінімум у 100 тисяч доларів. Причому без урахування вихідного автомобіля, який піддається переробці в рестомод.


Источник: Retro Designs
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015