Tesla Model S Plaid перетвориться на дуже широкий лоурайдер

13:34 24.04.2022
Tesla Model S Plaid перетвориться на дуже широкий лоурайдер

Восени цього року в Лас-Вегасі в рамках традиційної виставки автомобільної тюнінгової індустрії SEMA Show американська компанія Competition Carbon представить свій варіант доопрацювання електромобіля Tesla Model S. На основі найпотужнішого варіанту під назвою Plaid компанія підготує практично класичний лоурайдер - дуже низький автомобіль з дуже широким кузовом.

Поки незвичайний тюнінг для Tesla існує лише у вигляді комп'ютерних рендерів, але й за ними вже можна скласти уявлення про майбутню прем'єру.

Електромобіль отримає широкий передній бампер, виконаний у стилі стандартної деталі, розвинений спліттер, який доповнить задній бампер із величезним карбоновим дифузором та масивним антикрилом на багажних дверях.

Щоб створити «образ» більш гармонійним, розширені кузовні елементи спереду та ззаду зв'яжуть широкі накладки на крила, а також нові пороги. Електромобіль також отримає багатоспицеві колеса і, зрозуміло, сильно занижений дорожній просвіт. Про технічні подробиці моделі не повідомляється.


Источник: Competition Carbon
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015