Haval вивів на тести новий компактний кросовер

17:28 23.04.2022
Haval вивів на тести новий компактний кросовер

У розпорядженні порталу «Китайские автомобили» опинилися шпигунські фотографії моделі Haval - компактного кросовера, який, як припускають журналісти, стане «молодшим братом» позашляховика Shenshou (Monster). Поки що новинка носить кодове позначення A07 і офіційної інформації про неї немає.

На спорідненість A07 із Shenshou вказує оформлення салону з селектором коробки передач, винесеним за кермо, хоча у компактного кросовера інтер'єр явно спрощений: єдину панель, що об'єднує екран мультимедійної системи та цифрову «приладку», розділили на два окремі дисплеї. Є й запозичення в екстер'єрі - наприклад, дизайн задніх ліхтарів, але є й відмінності - наприклад, інакше оформлені решітки радіатора, задні стійки трохи завалені, а на даху є короткий спойлер. Передня оптика, мабуть, у прототипу «тестова».

Новинці пророкують півторалітровий «наддувний» двигун 4B15C на 184 кінські сили у зв'язці із семиступінчастим «роботом». Не виключено і поява гібридної версії з установкою на базі «атмосферника» 1.5 (101 кінська сила), якому допомагає 156-сильний електродвигун.


Источник: Китайские автомобили
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015