Суперкари та елітні авто з України масово вивозять до Європи

18:26 21.04.2022
Суперкари та елітні авто з України масово вивозять до Європи

Останнім часом під час війни на європейських дорогах дедалі частіше бачать суперкари та дорогі авто на українських номерах. Очевидно, елітні машини намагаються вивезти в мирні країни або власники евакуюються на них. Про це пише сайт ТопЖир.

Зокрема, у Кракові нещодавно засвітився яскравий та рідкісний суперкар McLaren 720S Spider із київськими номерами. Автомобіль отримав цікавий тюнінг Vorsteiner. Під його капотом - 720-сильний турбований V8 об'ємом 4 літри, що дозволяє розганятися до 100 км/год за 2,9 с та розвивати 340 км/год. Ціна McLaren 720S Spider - від 274 тис. євро.

А у Відні помітили одразу два київські Mercedes-Maybach GLS600 з практично однаковими номерними знаками. За даними ТопЖиру, вони можуть належати бізнесменові Ігорю Воронову, адже він нерідко обирає комбінацію "7733" для номерів своїх автомобілів. Один із цих Maybach є першим купленим в Україні. Про те, чи виїхав власник авто за кордон, немає інформації.

Mercedes-Maybach GLS600 - розкішна версія кросовера з ексклюзивним внутрішнім оформленням та чотиримісним салоном. На другому ряду встановлені індивідуальні крісла з електроприводом, вентиляцією та масажем. Автомобіль оснащений 4,0-літровим V8 твін-турбо на 557 к. с. Ціни стартують із 161 300 євро.

Такі випадки - не рідкість. Ще на початку війни в соцмережах з'явилися фото та відео дорогих авто на українських номерах на стоянках недешевих готелів у Варшаві та Кишиневі. Серед них - і ґелендеваґени, і Porsche, і навіть Rolls-Royce та Bentley.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015