Тюнінг-ательє Gemballa натякнуло на новий суперкар

18:09 19.04.2022
Тюнінг-ательє Gemballa натякнуло на новий суперкар

Після загадкового зникнення засновника тюнінг-ательє Gemballa Уве Гембалли, син бізнесмена Марк Філіп Гембалла не зміг продовжити справу батька під розкрученим брендом і створив нову компанію MP Gemballa, тоді як колишня марка знайшла нових власників. І, ймовірно, найближчим часом представить новий проект.

На своїй офіційній сторінці в популярній соціальній мережі компанія Gemballa виклала чорно-біле зображення нової моделі, «супроводивши» його інтригуючим підписом із обіцянкою якнайшвидшої появи новин. Жодної детальної інформації про майбутню прем'єру німецької компанії поки що немає.

Судячи з зображення, Gemballa можуть представити глибоко модернізований варіант гібридного спайдера Porsche 918 Spyder. Принаймні автомобіль на тизері нагадує саме цей лімітований суперкар Porsche, доповнений покарщеною аеродинамікою з новими бамперами, порогами, масивним антикрилом та повітрозабірником на даху.

При цьому не виключено, що Gemballa може зробити власну модель, взявши за основу якийсь із спорткарів Porsche та вузли від автомобілів німецької марки, як це роблять інші компанії. Точних даних про нового спорткара з Німеччини та терміни його прем'єри поки що немає.


Источник: Gemballa
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015