O.CT Tuning «допрацювала» Audi RS Q8

18:02 19.04.2022
O.CT Tuning «допрацювала» Audi RS Q8

Купе-кросовер Audi RS Q8 є одним із найпотужніших серійних автомобілів свого класу, але «декому» заводських параметрів не вистачає і вони звертаються до фахівців з тюнінгу. Програм доопрацювання машини від найрізноманітніших ательє досить багато і зараз до них приєдналось австрійське тюнінг-ательє O.CT Tuning, яке запропонувало для моделі RS Q8 відразу три програми підвищення потужності вже легендарної для сучасних «заряджених» Audi 4,0-літрової бітурбовосьмерки.

Однією з ключових переваг «допрацьованого» силами фахівців з Австрії автомобіля є його не змінений зовнішній вигляд. O.CT Tuning пропонує своїм клієнтам тільки 23-дюймові ковані колеса, і цим перелік аксесуарів для Audi RS Q8 вичерпується. Зате є кілька варіантів форсування двигуна, що видає із заводу 600 кінських сил і 800 ньютон-метрів моменту.

Пакет Performance 1 підвищує поутжність до 690 сил та 800 ньютон-метрів за рахунок зміни програми управління двигуном. Якщо додати до нового софту допрацьований впускний тракт, то вийде вже набір Performance 2 – це 725 кінських сил та 950 ньютон-метрів.

Максимальний комплекс тюнінгу включає перепрограмований блок управління двигуном, нову випускну систему і спортивний вихлоп, який включені в набір Performance 3, що забезпечує 791 кінську силу і 1030 ньютон-метрів моменту.

Вартість тюнінгу Audi RS Q8 в O.CT Tuning поки не назвали, зате австрійські фахівці вже відкрили прийом замовлень на доопрацювання німецького купе-кросовера для всіх бажаючих зробити свої автомобілі потужнішими.


Источник: O.CT Tuning
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015