Porsche показала унікальний зелений 911 Speedster

17:28 19.04.2022
Porsche показала унікальний зелений 911 Speedster

Молодший із восьми онуків конструктора Фердинанда Порше, член наглядової ради Volkswagen та Porsche Вольфганг Порше збирає колекцію спорткарів Porsche, багато з яких пофарбовані у темно-зелений колір. Один з таких автомобілів у «незвичайному відтінку» став джерелом натхнення для «прощального» варіанту Porsche 911 покоління 991 - спецверсії Speedster - яку для клієнтів Porsche за особливим замовленням в ексклюзивному оформленні кузова та салону зробили фахівці Porsche Exclusive Manufaktur, орієнтуючись на машину члена сім'ї Порше.

Починаючи з першого Porsche 356, в лінійці марки були різні відтінки зеленого кольору - Oakgreenmetallic, Olivegreen, Emeraldgreenmetallic і Brewstergreen - які стали фірмовими, але не найпоширенішими варіантами «забарвлення» спорткарів Porsche.

Майбутній власник 911 Speedster (991) під час поїздки до заводського музею Porsche побачив Porsche 993 Turbo S Вольфганга Порше, пофарбований у колір Brewstergreen, який підштовхнув клієнта марки до вибору аналогічного відтінку для своїх автомобілів.

У стінах Porsche Exclusive Manufaktur для покупця зробили темно-зелені 911 Turbo S покоління 991.2, купе 911 GT3 Touring та 991.2 Speedster, у якому реалізували всі «експерименти» з двох попередніх автомобілів. В рамках програми Paint To Sample фахівці підібрали колір Brewstergreen для кузова, відтінок Britishracinggreen для оформлення коліс та шкіру кольору Noto Green для обздоблення інтер'єру.

У результаті вийшов відкритий спорткар, пофарбований у фірмовий темно-зелений колір Porsche, колеса якого виконані в тон кузову з контрастною сріблястою смугою, а салон повністю - від сидінь, вентиляційних решіток, рульового колеса, дверних карт, сонцезахисних козирків, країв підлогових килимків, кришки блоку запобіжників - оброблений темно-зеленою шкірою.


Источник: Porsche
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015