Hyundai підготував версію Staria для туристів

15:44 19.04.2022
Hyundai підготував версію Staria для туристів

Корейська компанія Hyundai розширює асортимент модифікацій свого футуристичного мінівена Staria. Після комерційної версії та варіанта для перевезення школярів у компанії підготували туристичну модель Lounge Camper.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Модель Staria з її яскравим виглядом викликала величезний інтерес у всьому світі. Нещодавно модель здобула престижну дизайнерську премію Red Dot. Минулого року Hyundai представила кілька варіантів моделі від вантажної 2-місної з містким багажним відділенням до 15-місного мікроавтобуса для перевезення школярів. Нова версія Staria Lounge Camper адресована любителям туризму та відпочинку на природі.

Новинка буде доступна у двох варіантах Camper 4 та Camper 11. Цифровий індекс означає кількість місць у салоні. На відпочинку дах за допомогою електроприводу здіймається, а двомісний повітряний матрац забезпечить комфорт у нічний час. Просторий салон оснащений усім необхідним, включаючи холодильник об'ємом 36 літрів, складний столик, вбудовані відділення для кухонного начиння та раковину зі змішувачем.

У задній частині кузова можна організувати літній душ. Тут є розетка для підключення різних приладів і пристроїв. Від комах салон захищає москітна сітка.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015