Lamborghini зізналася в недоливі масла в суперкар Huracan

17:29 18.04.2022
Lamborghini зізналася в недоливі масла в суперкар Huracan

Італійський автовиробник погодив з Національною адміністрацією безпеки дорожнього руху США (NHTSA) сервісну кампанію, яка торкнеться повнопривідних Huracan Evo та ультимативних Huracan STO. Через несправність вагів на дев'яти машинах із заводу залили недостатню кількість трансмісійної рідини. Аналогічна проблема виявлена у восьми Audi R8.

Lamborghini уточнює, що з недоливом масла зіштовхнуться власники суперкарів Huracan Evo, випущених у період з 27 травня 2020 по 21 грудня 2021 року, а також власники нових Huracan STO, зібраних з 12 жовтня по 29 листопада минулого року.

Клієнтів Lamborghini почнуть повідомляти про проблему з 20 травня. На машинах зі списку офіційні дилери перевірять рівень трансмісійної рідини та, при необхідності, заповнять запас масла. Якщо клієнту вже довелося доливати масло за свій рахунок, йому належить компенсація.

Про можливі дефекти роботизованої коробки передач нічого не йдеться, хоча Lamborghini визнає: при експлуатації автомобіля на гоночній трасі недолив масла може призвести до утворення масляної піни, а в певних випадках - до пожежі. До речі, на технічно близьких Audi R8 незвичайний дефект теж може бути, а в групі ризику всього вісім суперкарів - п'ять купе і три родстери.


Источник: AutoEvolution
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015