Перший кросовер Ferrari вийде обмеженим тиражем

11:30 16.04.2022
Перший кросовер Ferrari вийде обмеженим тиражем

На підході перший кросовер Ferrari під назвою Purosangue, який має дебютувати до кінця поточного року. Марка вступає в незвичний для себе сегмент далеко не першою, проте вона обрала особливий шлях: як з'ясувало видання CarExpert під час бесіди з топ-менеджером Ferrari Дітером Кнехтелем, тираж Purosangue буде обмежений. Але йдеться не про строго певну кількість екземплярів, а скоріше про утримання обсягів випуску нижче рівня попиту.

Марка має знайти баланс між маржинальністю і ексклюзивністю, яка підвищує цінність кожного екземпляра. Такого принципу в Ferrari дотримуються давно: його сформулював ще її засновник Енцо Феррарі, заявивши, що «Ferrari завжди постачатиме на одну машину менше ринкового попиту».

Що стосується кросовера Purosangue, назва якого означає «чистокровний» італійською, то його побудують на передньомоторній архітектурі і оснастять регульованою підвіскою та гібридною силовою установкою – можливо, від SF90 Stradale. У самій марці купеподібну новинку навіть не відносять до кросоверів: для неї винайшли новий клас FUV, що розшифровується як Ferrari Utility Vehicle. Дебют та старт виробництва очікуються цього року.


Источник: CarExpert
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015