Jeep Wagoneer та Grand Wagoneer збільшили у розмірах

15:59 15.04.2022
Jeep Wagoneer та Grand Wagoneer збільшили у розмірах

У гамі Jeep Wagoneer та Grand Wagoneer з'явилися довгобазна версії. Повнорозмірні рамні позашляховики Wagoneer L та Grand Wagoneer L відрізняються збільшеною колісною базою, довжиною кузова та об'ємом багажника. А ще на них дебютувала нова «бітурбошістка» Hurricane об'ємом три літри.

Повнорозмірні Jeep Wagoneer та Grand Wagoneer дебютували ще рік тому. Вони отримали три ряди сидінь, як Grand Cherokee L, але конструктивно виявилися уніфіковані з пікапом RAM 1500. Тепер у гаму преміальних «рамників» додані довгообазні версії Wagoneer L і Grand Wagoneer L, яким вже будуть конкурувати з Cadillac Escalade ESV, Chevrolet Suburban і Ford Expedition Max.

Колісна база «Вагонирів» з приставкою L розтягнута на 178 міліметрів, довжина збільшилася на 305 міліметрів - до 5758. Змінено задні двері, скло та задні стійки. У салоні стало просторіше, але основна частина додаткових міліметрів таки дісталася багажнику. Його обсяг збільшений відразу на 447 літрів: Wagoneer L - 1192 літри, Grand Wagoneer L - 1252 літри, при складених двох рядах - 3707 і 3197 літрів відповідно.

Є «обновки» і під капотом: на довгобазних модифікаціях дебютував рядний шестициліндровий бітурбомотор Hurricane об'ємом три літри. На Wagoneer L він розвиває 426 кінських сил та 635 Нм моменту, на Grand Wagoneer L – 517 сил та 678 Нм. Коробка передач - колишній восьмиступінчастий «автомат». Повний привід входить до стандартного оснащення.

«Звичайний» Wagoneer можна замовити з простенькою трансмісією Quadra-Trac I (муфта у приводі передньої осі) або більш просунутими Quadra-Trac II (двоступінчаста роздатка) та Quadra-Drive II (електронне блокування диференціала). Для Grand Wagoneer вибір обмежений двома останніми варіантами. До того ж позашляховик Grand «йде» із пневмопідвіскою, тоді як для звичайного Wagoneer це опція.

Одночасно з Jeep Wagoneer L та Grand Wagoneer представлена спецверсія Wagoneer Carbide Edition. Вона відрізняється пофарбованими в чорний колір решіткою радіатора, корпусами дзеркал, рейлінгами, підкладками фар та колесами. Такі позашляховики з'являться у продажу навесні, а ось довгобазних доведеться чекати до другої половини 2022 року.


Источник: Jeep
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015