Hyundai Creta провалив міжнародний краш-тест

13:52 15.04.2022
Hyundai Creta провалив міжнародний краш-тест

Міжнародна організація Global NCAP провела чергову серію краш-тестів. На цей раз фахівці випробували на міцність базову модифікацію Hyundai Creta, підготовлену для індійського ринку.

Під час краш-тестів Hyundai Creta зіштовхнули на швидкості 64 кілометри на годину з деформованою перешкодою з 40-відсотковим перекриттям. Для випробувань вибрали базову версію кросовера, обладнану фронтальними подушками безпеки, преднатягувачами ременів та системою ABS. На момент удару моторний відсік автомобіля серйозно деформувався. Незважаючи на еірбеги, фахівці зафіксували серйозні перевантаження у передніх пасажирів. Так, манекен, який виконує роль водія, отримав травми грудної клітки, ніг та стегон. При цьому голова та груди опинилися в безпеці.

«Діти», що сиділи на задньому дивані у віці півтора і три роки, і були закріплені в спеціальних кріслах, також зазнали перевантаження. Якщо молодший манекен був досить захищений, то за безпеку дорослішої «дитини» експерти поставили незадовільні оцінки. За підсумками випробувань базова модифікація Creta отримала 28,29 бала з 49 для задніх пасажирів та 8 балів з 17 для передніх.


Источник: Global NCAP
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015