Колекціонер купив вісім Bugatti, з яких шість - для дітей

13:44 15.04.2022
Колекціонер купив вісім Bugatti, з яких шість - для дітей

Французький модний будинок Molsheim розповів історію одного зі своїх клієнтів, на честь якого влаштували урочисту вечірку у замку неподалік міста Сен-Жан-де-Люз. Захід присвятили покупці колекціонером восьми автомобілів Bugatti.

У списку нових автомобілів колекціонера з'явився один із 30 існуючих Chiron Super Sport 300+, який доставив власнику пілот Bugatti Енді Уоллес. Під час презентації двигун гіперкара запустили за допомогою технології голосового керування. Крім того, чоловікові привезли Veyron Grand Sport Vitesse у виконанні La Maison Pur Sang. Тираж ексклюзивного гіперкара, обладнаного 8.0-літровим мотором W16 потужністю 1200 кінських сил, становив лише вісім екземплярів.

Інші автомобілі марки колекціонер придбав для своїх шістьох дітей. Пофарбовані в помаранчевий, білий, зелений, жовтий, червоний та синій кольори машинки - це модель Baby II. Вона побудована у співпраці з компанією The Little Car Company вона є зменшеною копією раритетного Bugatti Type 35.

Автомобілі в масштабі 1:1,5 приводить в рух електрична силова установка. На одному заряді батареї машини можуть проїхати до 50 км. Максимальна швидкость 70 кілометрів на годину.

Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015