Dongfeng показав новий кросовер зі стильним салоном

11:44 14.04.2022
Dongfeng показав новий кросовер зі стильним салоном

Китайська Dong Feng показала середньорозмірний кросовер Haoji. Він вийде на ринок під суббрендом Aeolus, на який компанія робить великі ставки, і стане першим позашляховиком на платформі DSMA (Dongfeng Superior Modular Architecture) – доопрацьованому варіанті модульної архітектури CMP концерну Stellantis. Кросовер отримав як ДВС, так і гібридну силову установку, а також стильний інтер'єр, що нагадує сучасні електричні концепти.

Спереду у Aeolus Haoji - габаритна решітка радіатора з вертикальними ламелями, двоярусна оптика та логотип з підсвічуванням, а ззаду - об'єднані світловою лінією ліхтарі та різьблений спойлер над заднім склом.

У салоні, який поки що представлений тільки на дизайнерських скетчах (нехай і досить докладних), видно футуристичну передню панель з єдиним кластером «приладки» та мультимедійної системи. Перед нею - усічене двоспицеве ??кермо, а нижче розташована ще одна вузька панель із сенсорним блоком управління клімат-контролем. А у центральний тунель вбудований відсік для бездротової зарядки.

Кросовер отримав незалежну задню підвіску, а в моторну гаму увійде бензиновий наддувний ДВС потужністю 190 кінських сил (300 Нм), запозичений у седана Aeolus Yixuan Max. Пару йому складає семідіапазонний «робот». Також від «чотирьохдверки» Haoji дістанеться бензоелектрична установка на базі того ж двигуна. Привід, ймовірно, буде лише переднім.

Повністю інформацію про «техніку» та оснащення Aeolus Haoji розкриють найближчим часом, а на ринок у КНР новинка має вийти у другій половині року.


Источник: CarNewsChina
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015