W Motors представила позашляховик для поліції

14:50 12.04.2022
W Motors представила позашляховик для поліції

Автомобільна компанія W Motors з ОАЕ презентувала новий позашляховик, який надійде на службу місцевої поліції. Основою для новинки був флагманський SUV Nissan Armada.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Поліція Дубая отримає нові патрульні позашляховики від компанії W Motors. Новинка одержала позначення Ghiath Smart Patrol. Це друге покоління моделі, яка змінила агрегатну базу. Раніше для моделі використовувалась база Chevrolet Tahoe.

Новий Ghiath Smart Patrol є суттєво переробленою версією найбільшої моделі у гамі Nissan - флагманського позашляховика Armada.

У списку обладнання – є система кругового оглядуз камерою-перископом, 8 зовнішніх камер спостереження, система розпізнавання номерних знаків, дрон, а також 16-дюймовий екран системи комунікації, з'єднаний з диспетчерською службою поліції. Також автомобіль отримав додаткову світлотехніку по периметру кузова, силові елементи спереду та ззаду, систему світлової та звукової сигналізації.

Крім того, у багажнику передбачено відділення для рятувального обладнання та поліційних аксесуарів. У задній частині салону обладнано місце для перевезення порушників, відокремлене від передньої частини салону захисною перегородкою. Пластикові задні сидіння дозволяють легко та швидко здійснювати прибирання відсіку.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015