Chery показала зображення нового флагманського седана

18:51 10.04.2022
Chery показала зображення нового флагманського седана

Компанія Chery поділилася фотографіями нового седана Arrizo 8, який стане «легковим» флагманом марки та складе конкуренцію Toyota Camry. Новинка вважається першою «чотиридверкою», випущеною у рамках технологічної програми Chery 4.0.

Минулого року Chery оголосила про запуск «глобальної силової архітектури» версії 4.0. Ця технологічна програма передбачає створення нових паливних, гібридних, електричних і водневих установок, які будуть ефективнішими та економічнішими за попередників. Так, термічний ККД двигунів внутрішнього згоряння досягне 45 відсотків, а витрата палива для гібридів знизиться на 95%.

Компанія вже показала кросовер Exeed LX із системою ET-i, що використовує ДВЗ та два електромотори. А тепер представлений перший седан ери Chery Power 4.0 - Arrizo 8. «Чотирьохдверка» має стати легковим флагманом марки і скласти конкуренцію Toyota Camry та KIA K5. Втім, офіційної інформації про новинку поки що мало, зате автомобіль можна докладно роздивитись на рендерах.

Седан Arrizo 8 отримає «веретеноподібну» решітку радіатора в стилі Lexus, а також оригінальну світлотехніку. У оснащення увійдуть десять подушок безпеки, проекційний дисплей, два екрани діагоналлю 12,3 дюйми кожен і електропривод сидінь з кнопками керування на дверях, як у «Мерседесах». «Око» камери на лівій стійці - це система розпізнавання облич і контролю втоми водія.

За попередніми даними, Arrizo 8 запропонують із турбомоторами 1.6 та 2.0 сімейства Ateco (на молодший агрегат натякає шильдик 290T на кришці багажника), знайомим по кросоверам дочірньої марки Exeed. Обидва – з технологією згоряння i-HEC (High Efficiency Combustion). Вона включає впускний колектор особливої форми, безпосереднє впорскування під тиском 350 бар та оптимізовану камеру згоряння. Все це дозволило «четвірці» 1.6 стати першим двигуном у Китаї з екологічним стандартом China VI (аналог Євро-6).


Источник: Chery
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015