Австрія скасувала всі обмеження для українських перевізників

13:10 09.04.2022
Австрія скасувала всі обмеження для українських перевізників

Австрія відмінила всі обмеження для українських перевізників. Таким чином, усі вантажні перевезення територією цієї країни вони зможуть здійснювати без отримання будь-яких дозволів.

Про це у Facebook повідомив заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм. Він наголосив: з урахуванням такого ж рішення Словаччини, українські перевізники отримали безперешкодний «вантажний» шлях до однієї з ключових країн ЄС – Італії.

«Давно вели переговори і тепер уже можна оголосити результат. Ще одна країна Європейського союзу зняла всі обмеження для українських перевізників. Тепер усі вантажні перевезення територією Австрії можна буде здійснювати без будь-яких дозволів», – йдеться в повідомленні.

При цьому Найєм наголосив: наразі Україна веде переговори з іншими країнами Європи про спрощення роботи для українських перевізників. Причому як з членами ЄС, так і тими, хто до нього не входить.

Нині низка країн спростила свої вимоги для українських перевізників. Зокрема, всі дозвільні документи для перевізників з України вже скасували:

Деякі дозвільні документи (наприклад, транзитні та/або для гуманітарних вантажів) скасували:


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015