В Україні відновлено продаж нових автомобілів SKODA

17:23 08.04.2022
В Україні відновлено продаж нових автомобілів SKODA

Офіційні дилери SKODA у регіонах, де немає бойових дій, відновлюють продаж обмеженої кількості нових автомобілів, отриманих на склад до початку війни. Наявність автомобілів можна переглянути на сайті офіційного дистрибутора SKODA в Україні компанії «Єврокар» за посиланням

Офіційні дилери SKODA у регіонах, де немає бойових дій, відновлюють продаж обмеженої кількості нових автомобілів, отриманих на склад до початку війни. Наявність автомобілів можна переглянути на сайті офіційного дистрибутора SKODA в Україні компанії «Єврокар».

Нагадаємо, що 16 березня у безпечних регіонах сервісні центри МВС відновили реєстрацію нових автомобілів, а згодом стали доступні й інші послуги: видача дублікатів свідоцтв про державну реєстрацію транспортних засобів, складання іспитів, перереєстрація вживаного транспортного засобу за договором купівлі-продаж та ін.

Сервісні центри SKODA працюють залежно від ситуації у регіонах, де вони розташовані. Актуальний перелік відкритих сервісних центрів з контактами і розкладом роботи дивіться на сайті. Гарантія на автомобілі SKODA під час дії воєнного стану в Україні зберігається у випадку невчасного проходження планового ТО за умови дотримання рівня технічних рідин.


Источник: Skoda
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015