Renault Kiger зазнав незначного оновлення

16:19 02.04.2022
Renault Kiger зазнав незначного оновлення

Компактний кросовер Renault Kiger дебютував у січні 2021 року, головним ринком для нього є Індія, там же налагоджено виробництво.

Зовнішні зміни точкові, причому всі обновки дісталися лише турбоверсії: захисна накладка на передньому бампері тепер пофарбована в сріблястий колір, на багажних дверях з'явилася хромована смужка, на боках – наклейки з написом Turbo, плюс на колесах є червоні ковпачки. У салоні такого Kiger відтепер червоний прострочок. А ще розширилась гамма кольорів кузова - кросовер може бути пофарбований в гірчично-жовтий. Дах при цьому буде чорним.

Що стосується обладнання, то всі версії Renault Kiger відтепер мають фільтр PM 2.5 і двотональний клаксон. А топовий паркетник 2022 модельного року за замовчуванням має круїз-контроль і бездротову зарядку для смартфона. Як і раніше, «багатшім» комплектаціям ще «надано» чотири подушки безпеки (у простіших версій два), мультимедійна система з 8-дюймовим тачскрином, 7-дюймовий дисплей в «приборці», камера заднього виду, клімат-контроль, система безключового доступу і кнопку запуску двигуна.

Техніка колишня. В Індії Kiger доступний з бензиновими трициліндровими «атмосферником» 1.0 (72 к.с., 96 Нм) та турбодвигуном аналогічного об'єму (100 к.с. та 160 Нм). Обидва мотори поєднуються з п'ятиступінчастою «механікою», турбоверсія ще працює в парі з варіатором X-Tronic, а атмосферний двигун може комплектуватися роботизованою коробкою Easy-R. Привід - виключно передній.

Новий Renault Kiger коштує від 584 000 до 1 039 900 рупій, що еквівалентно приблизно 7700 - 13700 доларам за поточним курсом. Паркетники індійського виробництва також постачають до Непалу, Індонезії та ПАР, але поки невідомо, чи освіжать експортну версію.


Источник: Renault India
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015