«Українська бронетехніка» продовжує виробляти та відновлювати броньовики

14:25 22.03.2022
«Українська бронетехніка» продовжує виробляти та відновлювати броньовики

КВП «Українська бронетехніка» продовжує виробляти броньовані машини та озброєння, а також супроводжувати техніку, вже поставлену Збройним силам, Національній гвардії та Службі безпеки України.

Налагоджено процес ремонту та відновлення пошкодженої військової техніки. Наші техніки докладають максимум зусиль, аби якнайшвидше повертати броньовики в стрій.

Буквально вчора тут відновили MRAP «Варта», який у перші дні війни з російськими окупантами зазнав обстрілу з великокаліберного кулемета (12,7 мм). Могутнє бронескло врятувало життя нацгвардійцям. Після цього автомобіль відправили на ремонт, який «Українська бронетехніка» виконала якісно та в найкоротші терміни.

Нагадаємо, що бронеавтомобіль «Варта», який належить класу MRAP, має клас балістичного захисту level 2 по STANAG 4569 (від бронебійних куль БЗ калібру 7,62 мм) та посилений протимінний захист (витримує підрив 6 кг тротилу).

Автомобіль повною масою 17,5 т і двигуном 380 к.с. призначений для перевезення 10 осіб (2+8) і може комплектуватись різним озброєнням. На виставці «Зброя та безпека 2021» у Києві на його базі було показано варіант мобільного мінометного комплексу «Смерека». До речі, встановлений на ньому міномет калібру 120 мм виготовлений на потужностях КПП «Українська бронетехніка». Його у січні цього року було прийнято на озброєння ЗСУ.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015