Scania передала Україні великий медичний спецавтомобіль

13:34 22.03.2022
Scania передала Україні великий медичний спецавтомобіль

Шведська компанія Scania безкоштовно відремонтувала та підготували мобільну вантажівку допомоги Scania P230 для гуманітарної місії.

Як стало відомо MMR, спецавтомобіль виїхав до України, щоб надавати допомогу українцям, які постраждали від війни та медичним працівникам.

Також в компанії надають автобуси Scania тим організаціям, які допомагають жінкам та дітям з евакуацією в інші країни.

Зазначимо, працівники Scania в країнах Балтії надають житло для українців у своїх домівках. Також передають потрібні речі, одяг, засоби гігієни, іграшки для дітей.

Нагадаємо, Scania AB - найбільший шведський виробник автобусів і вантажних автомобілів, випускає автобуси з 1920 року. Бренди Scania та MAN Truck & Bus, що належать групі компаній TRATON GROUP, повідомили, що згортають виробництво та продаж у росії на тлі військової агресії в Україні.

«Такі важливі цінності для Traton Group, як демократія, вільна торгівля та права людини, є нашим дороговказом у нашій діяльності та допомагають нам бути відповідальною компанією. Повага до особистості ніколи не може бути сумісна із вдаванням до насильства. Ось чому ми категорично засуджуємо вторгнення Росії в Україну», – повідомили у компанії.


Источник: MMR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015