Кличко закликав не залишати автівки біля вокзалу

13:23 03.03.2022
Кличко закликав не залишати автівки біля вокзалу

Мер Києва Віталій Кличко опублікував нове звернення до мешканців столиці та зробив особливий акцент на паркуванні біля залізничного вокзалу.

Кличко заявив, що ситуація в місті складна, але контрольована. Вночі в столиці прогриміло кілька вибухів - це працювали системи ППО Збройних сил, які збивали ворожі ракети. Руйнувань і постраждалих, слава Богу, немає.

Пошкоджену вчора теплотрасу біля залізничного вокзалу тепловики сьогодні відновлять. Міська влада продовжує забезпечувати роботу критичної інфраструктури Києва.

Прибирати сміття в місті, розвозити продукти, служби можуть до комендантської години. Тобто - з 7:00 до 20:00.

«Звертаюся до киян: не залишайте масово свої авто біля залізничного вокзалу. – Звідти триває евакуація жінок і дітей потягами. Підвозять людей. Зараз покинуті автівки, які блокують під’їзд до вокзалу, служби евакуюють на вулиці поруч – Жилянську, Саксаганського та інші. Але військова адміністрація попереджає, що безконтрольно залишені на Привокзальній площі авто, що блокують проїзд і швидку евакуацію, можуть бути конфісковані на потреби оборони і захисту Києва. Тому не залишайте свої автівки там, де вони заважають!», — заявив міський голова.


Источник: Depo.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015