Вийшов новий багатофункціональний додаток DayDrive - головний помічник водія

11:01 22.02.2022
Вийшов новий багатофункціональний додаток DayDrive - головний помічник водія

Останнім часом популярність набирає програма для водія - DayDrive. Це справжня знахідка для власників авто, тому що у додатку є функції, які полегшують життя водія. Причому неважливо, ви тільки навчилися їздити або вже автомобіліст зі стажем. ДейДрайв однаково підходить усім, хто хоче заощаджувати час та гроші.

Послуги ДейДрайв

Ось основний список наших послуг:

DayDrive робить життя автомобіліста економніше і простіше! До того ж, можна додавати декілька авто, а для електромобілів – окремий розділ (буде доданий найближчим часом).

А тепер про це докладніше.

АЗС

Кожен водій постійно заїжджає на АЗС. DayDrive подбали, щоб ви заправлялись по найвигіднішим цінам. Тому у додатки ви можете придбати талони на паливо зі знижками!

Знижки на Автосервіси

Щоб знайти найближчий автосервіс (мийка, сто, шиномонтаж та інше), іноді можна витратити кілька годин, якщо ви знаходитесь у незнайомій місцевості. За допомогою програми ви побачите, де знаходиться найближчий сервіс, куди ви можете дістатися за лічені хвилини. Крім того, завдяки зручним фільтрам - ви знайдете саме той сервіс, який буде потрібен. А головне - ЗНИЖКИ на сервісах до 30%.

Швидка оплата штрафів

Якщо ви отримали штраф, в перші 10 днів ви можете оплатити його зі знижкою 50%. Користуючись DayDrive, ви зможете оплатити швидко і за пару кліків! У додатку вам повідомлять про отримання штрафу та про те, що його потрібно сплатити. Просто і легко.

Автострахування (ОСЦПВ, КАСКО)

Для оформлення автострахування вам достатньо ввести базові дані в додатку та оплатити послугу. Страхування в додатку у них зі знижкою! Саме оформлення займе кілька хвилин, і ви заощадите час, не витрачаючи його на довгі черги. ДейДрайв вам підкаже, коли спливає час полісу, і коли його потрібно продовжити.

Блокнот для записів

Втримати в голові усю інформацію про автомобіль, пам’ятати про планові ТО – задаче не з простих. Однак з додатком DayDrive – все просто. Ви записуєте в спеціальний електронний блокнот всі дії з автомобілем (коли і де заправились, помились, зробили ТО). Ви отримаєте корисну статистику по витратам на авто. Також додайте заплановану дату обслуговування, а програма вам нагадає про неї заздалегідь.

Виклик допомоги SOS (Евакуатор) 24/7

Навіть якщо ви досвідчений автомобіліст, то від ДТП ніхто не застрахований. Машина може з'їхати в кювет, потрапити на ожеледицю, і водій потребуватиме допомоги. Навіть якщо ви застрягли вночі посеред незнайомої місцевості, не біда. Додаток дозволить вам викликати службу порятунку, і спеціалісти приїдуть до вас в найближчий час. Майстри усунуть поломку або вивезуть автомобіль на безпечне місце за допомогою евакуатора. Дадуть корисні поради, підтримають вас у будь-якій складній ситуації - замінять пробиту шину, розблокують двері та інше. До того ж, ви можете скористатись юридичною допомогою.

Перевірка Carfax

Авто з США – один з найпопулярніших виборів при купівлі авто. Звичайно, щоб перевірити історії авто, які були ДТП, який справжній пробіг та інші деталі необхідно вивчити звіт CarFax. В додатку DayDrive ви можете придбати його за НАЙНИЖЧОЮ ціною на ринку – всього 25 грн! Ви зможете оцінити реальний стан авто і дізнатись всю необхідну інформацію.

Переваги DayDrive

DayDrive дає можливість кожному автомобілісту жити легше, адже всі необхідні сервіси будуть у вас під рукою в одному додатку! Завдяки додатку, ви отримаєте знижки на наступні послуги:

  1. Миття машин. Власники регулярно відвідують сервіс, щоб тримати свій автомобіль в найкращому стані. Ця послуга актуальна будь-якого сезону, а з додатком вона стане ще й вигідною - ви відчуєте реальну економію коштів. Максимальна презентабельність і зі знижкою від сервісів!
  2. СТО. Регулярне обслуговування дозволяє підтримувати у машині «бойовий дух». Вона завжди буде готова вирушити в коротку поїздку містом і в тривалу подорож за кордон, якщо буде відремонтована. Знижки на техобслуговування завжди актуальні, тому що автомобіль доводиться перевіряти, ремонтувати планово та позапланово.
  3. Шиномонтаж. Заміна зимової гуми на літню, купівля нових шин, щоб поміняти ті, які зносилися або мають серйозні дефекти - те, з чим стикається кожен автомобіліст, який регулярно їздить на особистому транспорті. Отримати знижку на покупку та встановлення шин - поєднання корисного з приємним.
  4. Пригін автомобілів із США. Прагнете купити свій перший автомобіль або замінити старий на новий? Авто з США стає відмінним вибором завдяки широкому асортименту та нижчою ціною ніж на ринку України. В додатку, компанія CarsFromWest надає знижку на замовлення авто!
  5. АЗС. Без палива ви далеко не поїдете. Заправлятися доводиться регулярно, адже це необхідність. Заощаджуйте з DayDrive та отримайте знижки на паливо в найпопулярніших АЗС . Ви відразу відчуєте різницю у ціні, і це точно підніме вам настрій.
  6. Детейлінг. Це не просто догляд за автомобілем. Це своєрідне відвідування «салону краси», де кузов, скло, фари доводять до блиску, а салон вичищають так, що після процедур складно впізнати свою машину: її немов замінили на нову. Їздити на оновленому, чистому, охайному, без подряпин та плям авто дуже приємно. А ще куди приємніше користуватися послугою зі знижками завдяки DayDrive.
  7. Купівля запчастин. Нерідко водій сам робить дрібний ремонт, не вдаючись до допомоги спеціалістів. Для цього йому потрібні надійні запчастини. В програмі ви маєте змогу скористатись послугою підбору і доставкою будь яких запчастин (від розхідників до кузовних деталей)
  8. Встановлення ГБО. Використовуйте і бензин, і газ як паливо, незалежно від того, який двигун у вашої машини. Встановіть ГБО вигідно - ДейДрайв вам у цьому допоможе.

Ось основні переваги використання програми DayDrive для власників авто:

  1. Економія. Як ви вже зрозуміли, економія буде колосальною. Причому це стосується всіх моментів використання авто - і придбання запчастин, і комплексного догляду, і ремонту, і навіть привезення нової машини з-за кордону.
  2. Автомобіль завжди у робочому стані. Ви забудете про форс-мажорні ситуації, коли потрібно терміново їхати по важливим справам, а машина поламана. Додаток нагадає вам про планове ТО, і ви будете регулярно доглядати за особистим транспортом.
  3. Цілодобова допомога. Що б не сталося під час шляху - трапилася аварія, заглух двигун - за допомогою ДейДрайв ви зможете викликати евакуатор, причому у будь-який час, навіть вночі і в будь-якому місці.
  4. Швидкий продаж автомобіля. У DayDrive ви можете вести записи в блокноті, як в особистому щоденнику машини: коли робився ремонт, що ремонтували, коли чергова планова діагностика. Ці записи можна буде передати наступному власнику під час продажу, і він знатиме, що і коли відбувалося з автомобілем. Це полегшить продаж авто в рази! Поки що ця функція в розробці, але незабаром ви зможете нею скористатись.

Як бачимо, DayDrive - це не просто «іграшка» для власників авто, а повноцінний сервіс, що дає масу переваг і дозволяє економити кошти.


Источник: DayDrive
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015