Пригін Volkswagen Jetta з США: чим краще європейської версії?

13:53 23.12.2021
Пригін Volkswagen Jetta з США: чим краще європейської версії?

Пригнати машину з США – вигідне капіталовкладення, яке, крім цінової доступності, має безліч інших незаперечних переваг. Відмінності американської Jetta від європейської змушують замислитися над придбанням такого авто. Американці більш комфортні, практичні та продумані, а також різноманітні в плані комплектації. Про виграшні сторони американської Jetta і йтиметься нижче (див. каталог Volkswagen Jetta з США можна за посиланням).

Фольксваген Джетта (2011-2018) 6 покоління: особливості та переваги

VW Jetta – це класичний німецький седан, що виробляється з 1979 року на базі Golf. Шосте покоління автомобіля з'явилося на ринку в 2010 році. У 2014 році модель зазнала рестайлінгу, що продовжило її випуск ще на 4 роки. За весь період виробництва авто оснащувалося декількома варіантами двигунів:

Дорестайлінгові версії:

  1. Trendline – «ходова» модель з пакетом «Winter», бічними подушками і «Curtain Airbags».
  2. Comfortline – модель з більш комфортним салоном і покращеним дизайном, а також з протитуманними фарами та клімат-контролем.
  3. Highline – авто на легкосплавних дисках зі спортивними анатомічними кріслами, біксеноном і асистентом для паркування. Також оснащена камерою заднього виду, салонним підсвічуванням AIL.

У 13-му році модельний ряд поповнився комплектацією Style, яка оснащувалася всіма моторами та коробками. У 14-му році спеціально до олімпіади в РФ була випущена Sochi Edition з додатковими сучасними опціями й тематично оформленим кузовом.

Рестайлінгові варіації:

  1. Life – базується на Trendline, відрізняється стильним оформленням кузова в синьому кольорі, комфортабельним салоном, алюмінієвими накладками на педалі, спеціальними накладками на пороги.
  2. Allstar – базується на тій же популярній версії, була представлена ??в новому кольорі «Ruby Red» з оновленим дизайном інтер'єру та багатим функціоналом.
  3. Conceptline Plus – відрізняється від базової комплектації потужнішим двигуном, наявністю кондиціонера з ручним управлінням, фільтрів від пилу та аудіосистеми RCD.

Зовнішній вигляд Jetta 6 покоління

Дизайн кузова поєднує в собі німецьку стриманість, лаконізм і педантизм. Нічого зайвого, все елегантно, добротно, гарно. Відмінні риси, гідні окремої уваги:

Зад кузова мало змінився у порівнянні з попередніми поколіннями. Кришка багажника та фари нагадують Audi. За рахунок візуальної гри прямими формами машина з усіх ракурсів здається більшою і значущою.

Посадка дуже зручна, хоч і низька. Дверні ручки легко знаходяться, оскільки розташовані на очах. Салон просторий як спереду, так і ззаду. Навіть високі люди в ньому не почуваються затиснутими. Крісло та дзеркала легко налаштовуються. Ручки та кнопки розташовані ергономічно в зоні досяжності водія. Управління максимально просте і навіть інтуїтивне.

Основні переваги седана:

Відмінності американської Jetta від європейської

Щоб зрозуміти, чим відрізняється американська Jetta від європейської, краще порівняти обидва ТЗ.

Оптика На американській Jetta передні фари оснащені помаранчевими покажчиками повороту, задні – червоними. На європейській передні покажчики більш жовті, а задні – білі.
Двигун Американці оснащені здебільшого атмосферниками. Європейці – турбованими силовими агрегатами, на які важче поставити газове обладнання.
Підвіска В американських варіаціях вона м'якша і приємніша, нерідко оснащена важільною системою ззаду. В європейських зазвичай стоїть проста балка.
Панель приладів На приладах зі Штатів швидкість вказується в милях, температура – у фаренгейтах. В Європі використовуються традиційні вимірювальні прилади, що показують швидкість км/год і температуру в Цельсіях.
Мультимедіа Зі Штатів зазвичай ця система англомовна, але це можна виправити на спеціалізованому СТО. Машини з Європи оснащені мультимовною системою, в якій можна вибирати мову із запропонованих варіантів.

Чому так вигідно пригнати транспорт із США?

Основним вагомим аргументом на користь придбання американської Jetta є найдоступніша ціна. Також незаперечним плюсом є відмінності американської Jetta від європейської. Якщо ви твердо вирішили купувати авто з США, звертайтесь до PLC Group.

PLC Group – це команда кваліфікованих спеціалістів, які беруть на себе всі тонкощі перегону транспорту із зарубіжжя: перевірку інформації, транспортування, розмитнення, сертифікацію. Вам залишиться лише визначитися з вибором. Переваги співпраці з нами:

Компанія PLC Group приганяє автомобілі з Америки з бажаним типом кузова та комплектацією під ключ.


Источник: PLC Group
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015