У Вінниці запустили виробництво нестандартних аксесуарів для пікапів

12:22 09.12.2021
У Вінниці запустили виробництво нестандартних аксесуарів для пікапів

Українська компанія Vnedorognik розпочала виробництво своїх індивідуальних рішень. Вони спеціалізуються на постачанні, виробництві та встановленні додаткового й посиленого обладнання, яке використовується для складних або нестандартних умов експлуатації.

Одним із таких товарів є їхня власна розробка для пікапів – висувний піддон. Він значно підвищує комфорт при роботі з цими автомобілями. Продумана конструкція, якісні матеріали та сучасне обладнання дозволяють використовувати це рішення як у пікапах з відкритим кузовом, так і разом з кришками, ролетами та кунгами.

Висувний піддон для пікапа витримує до 250 кг ваги у відкритому та до 500 кг у закритому положеннях, що дозволяє розмістити велику кількість вантажу у багажному відділенні та отримати легкий доступ до нього у будь-який момент без необхідності підйому у кузов. У складеному вигляді він займає мінімум місця та може постійно знаходитись в автомобілі. Виконана висувна полиця з яхтової водостійкої фанери з антиковзким покриттям, маючим відмінне співвідношення міцності до маси.

Вона здатна фіксуватись у декількох положеннях, регулювання яких здійснюється натисканням ручки піддону. Крім цього, для безпечного транспортування та можливості зафіксувати вантажі за допомогою ременів, передбачені металеві борти.

Ще однією унікальною особливістю висувного піддону Vnedorognik є прихована ніша з двома невеликими відділеннями під поверхнею полиці, оснащена газовими упорами та замками, в якій можна зручно зберігати речі та інструменти, не займаючи місце на поверхні.

Купуючи висувний піддон від Vnedorognik, ви отримаєте наступні переваги:

У відкритому положенні відстань від відкритого борту до краю піддону становить до 40 см, а від корпуса пікапа – до 95 см (залежно від моделі авто). А в закритому стані висота полиці становитиме від 10 до 15 сантиметрів, що дозволяє постійно використовувати її на пікапі.

Полиця може індивідуально комплектуватися в залежності від потреб клієнта.

Ця висувна конструкція буде корисною для:

З практики, така полиця додатково доукомплектовувалась інвертором (що перетворював бортову мережу з 12В до 220В), дизельним генератором, насосною станцією, кріпленнями для велосипедів та експедиційного обладнання.

Висувний піддон може бути виготовлений та встановлений на всі моделі пікапів, включаючи найпопулярніші на нашому ринку:

Детальніше ознайомитись з висувним піддоном, а також каталогом компанії ви можете на Vnedorognik.ua


Источник: Vnedorognik.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015