В Одессе открылся первый автосалон премиум-автомобилей Cadillac

18:10 19.12.2007
В Одессе открылся первый автосалон премиум-автомобилей Cadillac

15 грудня 2007 року відбулося урочисте відкриття першого салону Cadillac в Одесі. Салон розташований на вулиці Люстдорфська дорога, 47 (площа Толбухіна).

Ініціатором створення унікального для Одеси автосалону з продажу автомобілів преміум-бренду Cadillac виступила дистриб’юторська компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», яка є структурним підрозділом Корпорації «УкрАВТО». В салоні також представлені автомобілі Opel, які сьогодні в десятці найпопулярніших марок на ринку нових автомобілів в Україні. Протягом майже цілого сторіччя Cadillac є абсолютним лідером серед виробників автомобілів класу «люкс». Рішення про доцільність введення цього бренду було прийняте після комплексної маркетингової оцінки ринку України. Важливим фактором стала й стабільність частки сегменту дорогих автомобілів на зростаючому вітчизняному ринку. 

 Дистриб’юторська компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» є офіційним дистриб’ютором автомобілів Cadillac в Україні з березня 2007 року. В рекордно короткий термін компанія вже відкрила фірмові салони Cadillac у Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі та Львові. В планах УкрАвтоЗАЗ-Сервіс до кінця 2007 року – відкриття салонів у Донецьку та Ужгороді.

УкрАвтоЗАЗ-Сервіс, як офіційний дистриб’ютор, пропонує українському ринку одразу чотири моделі Cadillac – Escalade, STS, SRX, BLS. Отже, презентація майже всієї модельної лінії легендарного бренду дозволяє максимально задовольнити споживчі інтереси. Індивідуальність, неповторність та відчуття розкоші, яку дарує кожна з моделей, неодмінно підкорять серце будь-якого клієнта із самим витонченим смаком.

На відкритті нового салону в Одесі всі гості мали можливість подорожувати в минуле і опинитися в Америці 20-х років, де і з’явився перший автомобіль Cadillac. Присутні стали свідками неперевершеного видовища, яке створила для них компанія ОДЕСА-АВТО. Відомі зірки того часу, які їздили на Cadillac, музика тих часів і, в решті решт, сухий закон-все це здавалось справжнім і сучасним. Гангстерська атмосфера відчувалась всюди. Ведучі та хазяї вечора майстерно відтворили дух і цінності того часу, одною з яких і був автомобіль Сadillac, який і зараз залишається символом розкоші, надійності та влади. Дорогу королю, панове!


Источник: АвтоКонсалтинг
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015