В Украине открылся еще один автосалон Cadillac

15:41 18.12.2007
В Украине открылся еще один автосалон Cadillac

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Cadillac в Україні УкрАвтоЗАЗ-Сервіс (підрозділ Корпорації УкрАВТО) продовжує успішне формування дилерської мережі Cadillac в Україні. 14 грудня 2007 року, на пр. Труда, 16 відбулася урочиста презентація нового бренду Cadillac у Дніпропетровську.

УкрАвтоЗАЗ-Сервіс є офіційним дистриб’ютором автомобілів Cadillac в Україні з березня 2007 року. Автосалон офіційного дилера компанії - «Дніпропетровськ-Авто» на пр. Труда, 16 є першим автосалоном, що представляє всесвітньо відомий Cadillac у дніпропетровському регіоні. В салоні також представлені автомобілі Opel та Chevrolet, які сьогодні в десятці найпопулярніших марок на ринку нових автомобілів в Україні. 

Придбання автомобіля в «Дніпропетровськ-Авто» при сплаті його повної вартості займає лише 2-3 години, а кваліфіковані менеджери завжди надають дійсно професійну пораду. Відвідувачі автосалону можуть придбати не тільки автомобілі, але й фірмові аксесуари Опель та Шевроле, отримати широкий спектр сервісних послуг та консультації професіоналів. Власників автомобілів, що приїзджають до сервісного центру, зустрічають 18 постів, на яких працюють висококваліфіковані фахівці, що пройшли спеціальне навчання.

Протягом майже цілого сторіччя Cadillac є абсолютним лідером серед виробників автомобілів класу «люкс». Рішення про доцільність введення цього бренду було прийняте після комплексної маркетингової оцінки ринку України. Важливим фактором стала й стабільність частки сегменту дорогих автомобілів на зростаючому українському ринку.

УкрАвтоЗАЗ-Сервіс, як офіційний дистриб’ютор, пропонує українському ринку одразу чотири моделі Cadillac – Escalade, STS, SRX, BLS. Презентація майже всієї модельної лінії легендарного бренду дозволяє максимально задовольнити споживчі інтереси. Індивідуальність, неповторність та відчуття розкоші, яку дарує кожна з моделей, неодмінно підкорять серце будь-якого клієнта із самим витонченим смаком.


Источник: АвтоКонсалтинг
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015