По системі «All inclusive»: 5 причин придбати HAVAL JOLION

10:30 05.08.2021
По системі «All inclusive»: 5 причин придбати HAVAL JOLION

При згадуванні поняття «Все включено» Ви швидше за все подумали про поїздку на морський курорт, але сьогодні мова піде не про 5-зірковий готель, а про новий кросовер HAVAL JOLION, який включає в себе найсучасніші інтелектуальні технології, втілюючи справжній "All inclusive" на колесах. Оцінивши основні переваги моделі, ми склали перелік з 5-ти особливостей, які допоможуть Вам прийняти рішення про покупку цього міського кросовера-трендсеттера.

1. Доступна інтелектуальна мобільність

З червня HAVAL JOLION вже доступний у продажу в офіційній дилерській мережі в більшості регіонів України. Цінник на нову модель стартує від 543 634 грн.* і завдяки рясному оснащенню в топової версії модель можна назвати одним з найбільш доступних інтелектуальних кросоверів в своєму класі. При цьому, якщо у Вас не вистачає бюджету, щоб оплатити повну вартість автомобіля, Ви можете скористатися комфортними умовами фінансування від програми HAVAL Finance. Ознайомитися з пропозицією HAVAL Finance Ви зможете на офіційному сайті.

2. Індивідуальна мода

Мода змінюється, а стиль залишається незмінним. Якщо Ви стежите за модними тенденціями і при цьому хочете висловити свій власний стиль, тоді HAVAL JOLION – це те, що Вам треба! Інтерпретуючи найсучасніші технології через модну мову дизайну, HAVAL JOLION відкриває нові грані тренду і при цьому залишається яскравим індивідуалістом. Стильна обтічна LED-оптика і гнучкі лінії кузова надають моделі дизайнерської ідентичності, яка робить автомобіль особливим і несхожим на інших. Разом з HAVAL JOLION – Ви яскрава індивідуальність!

3. Пік інновацій L2

Рясна смарт-конфігурація - одна з ключових особливостей моделі. Завдяки функціям автономного водіння рівня L2 HAVAL JOLION втілює вершину інновацій в своєму класі. Автоматичний паркінг з оглядом 360, адаптивний круїз-контроль, система допомоги при русі в заторі, інтелектуальне управління в поворотах, а також система утримання в центрі смуги руху створюють абсолютно новий досвід водіння. З появою JOLION керувати автомобілем стало набагато легше, комфортніше і безпечніше.

4. Комфортний і практичний салон

Проекційний дисплей на лобове скло, бездротова зарядка для телефону, ультрасучасний модуль перемикання передач, а також підтримка Apple CarPlay і Android Auto – уявіть собі, як футуристичний кокпіт HAVAL JOLION огортає Вас своїм технологічним шармом. Завдяки найсучаснішим технологіям HAVAL JOLION перетворюється на справжній об'єкт бажання. Володіючи найдовшою колісною базою в своєму класі (2700 мм), HAVAL JOLION забезпечує комфортний внутрішній простір для водія і пасажирів. При цьому м'які ергономічні сидіння з підігрівом подбають про Ваш комфорт під час тривалої подорожі в будь-яку пору року.

5. Високий рівень безпеки

73% високоміцної сталі в кузові HAVAL JOLION є одним з найбільш високих показників в своєму класі. Крім міцної конструкції, модель застосовує сучасну систему екстреного гальмування при виявленні пішоходів і автомобілів попереду, а також оснащується функцією попередження про перевищення швидкості та інформування про дорожні знаки, що істотно підвищує рівень безпеки і допомагає уникнути порушення правил дорожнього руху. Технологічною особливістю даної моделі також є система моніторингу втоми водія, яка здатна розпізнати втому водія по стилю водіння та іншим характеристикам. В разі, якщо система ідентифікує високий рівень втоми водія, вона надасть звукове попередження і запропонує скоріше зробити паузу, щоб припаркувати автомобіль в безпечному місці.

Ці та інші корисні функції, які включені в топовій версії HAVAL JOLION, створюють справжній ефект «All inclusive», коли модель пропонує насичену інтелектуальну комплектацію за доступною ціною. При купівлі HAVAL JOLION Ви отримаєте гарантію від виробника 5 років або 100 тис. км пробігу, а також 6 років гарантії на кузов. Дізнатися більше інформації про модель Ви зможете на сайті haval-ukraine.com або у дилера у Вашому регіоні.

* Ціна вказана на модель HAVAL JOLION в комплектації Comfort з переднім приводом, 1,5 л. бензиновим двигуном і 6МТ. Ціна актуальна станом на 21.07.2021 року. Актуальну ціну уточнюйте у менеджерів в автосалоні HAVAL.


Источник: Нова енергія України
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015