Maserati на Шанхайському автосалоні 2021

17:40 20.04.2021
Maserati на Шанхайському автосалоні 2021

Компанія АФ «Гранд-Автомотів» офіційній дистриб’ютор автомобілів Maserati в Україні, структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО, повідомляє про важливі новини Maserati на автосалоні в Шанхаї 2021.

Знову свої двері відкриває найбільший в світі автосалон, на якому Maserati представляє Levante Hybrid, перший в своїй історії електрифікований позашляховик.

MC20, суперкар Maserati, також вперше з'явиться на автосалоні в Шанхаї одночасно зі світовою прем'єрою F Tributo Special Edition.

На стенді представлений новий двигун Nettuno з повним набором функцій, зона для підключення, що підкреслює прагнення Maserati до інновацій, та виділена зона для програми персоналізації Maserati Fuoriserie з колекціями Corsa, Unica і Futura.

Генеральний директор Maserati Давид Грассо прокоментував:

«Шанхайський автосалон - важлива подія для нашого бренду. Виставка знаменує собою відродження у важкі часи. Ми твердо віримо в це новий початок, і сьогодні ми представляємо кілька світових прем'єр, які переміщують нас прямо в майбутнє. На стенді презентовано перший електрифікований позашляховик бренду Levante Hybrid, який завершує лінійку Levante і створює нове «сімейство в сім'ї», яке тепер включає бензинові двигуни V6 і V8 та гібридні силові установки».

Levante Hybrid

З китайським дебютом Levante Hybrid, Maserati робить важливий крок вперед у своїй стратегії електрифікації, яка почалася в минулому році з Ghibli Hybrid.

«Швидкий. Екологічний. Унікальний», саме так характеризується Levante Hybrid, який швидше за дизельну версію, екологічніше, ніж дизельна та бензинова версії, а також має унікальні характеристики.

Levante Hybrid поєднує в собі 4-циліндровий 2-літровий двигун з 48-вольтовою гібридною системою для відновлення енергії під час уповільнення та гальмування. Гібридний автомобіль важить менше, ніж еквівалент 6-циліндрового двигуна (як дизельного, так і бензинового), і, перш за все, має ще кращий розподіл ваги, оскільки акумулятор розміщується в задній частині, без шкоди для вантажопідйомності та оптимального балансу маси автомобіля. Все це зроблено для того, щоб Levante Hybrid став більш маневреним та динамічним.

Завдяки максимальній вихідній потужності 330 к.с. та крутному моменту 450 Нм вже при 2250 об./хв., характеристики нового Levante Hybrid, доступного тільки з повним приводом, вражають: максимальна швидкість 240 км / год та прискорення від 0 до 100 км / год за 6 секунд.

З точки зору зовнішнього вигляду презентаційна версія Levante Hybrid відрізняється новим тришаровим фарбуванням під назвою Azzurro Astro, доступним в рамках програми індивідуалізації бренду Maserati Fuoriserie.

Інші деталі екстер'єру та інтер'єру вносять свій внесок у впізнаваний дизайн цього автомобіля: деякі з них виконані в синьому кольорі - відтінку, обраному для позначення гібридних автомобілів, які вже використовуються Maserati в Ghibli Hybrid.

Зовні, синій колір характеризує три знакових бічних повітроводи, гальмівні супорти та логотип на задній стійці. Той же синій відтінок знову з'являється всередині автомобіля на вишитих швах сидінь.

Крім Шанхайського автосалону 2021, Maserati Levante Hybrid також представлений у віртуальному світі за допомогою цифрового заходи на

Нова спеціальна серія доступна для Ghibli і Levante в двох ексклюзивних кольорах: Rosso Tributo та Azzurro Tributo.

Екстер'єр відрізняється контрастом поєднанням між кузова Rosso або Azzurro та жовтими накладками коліс та гальмівними супортами.

Щоб завершити зовнішній вигляд, Levante F Tributo оснащений 21-дюймовими колесами Anteo в чорному кольорі та Ghibli F Tributo з 21-дюймовими колесами з глянцевого чорного титану.

У салоні лімітованої серії також поєднуються відтінки зовнішніх деталей з прострочкою чорної крупнозернистою шкіри «Pieno Fiore», яка буває червоного або жовтого кольору в залежності від кольору кузова.

Maserati Fuoriserie

В ознаменування Шанхайського автосалону в програмі Maserati Fuoriserie з'явилося ще більше опцій: Ghibli, Quattroporte та Levante. Тепер для замовлення доступні нові зовнішні фарби та лівреї, кольору колісних та гальмівних супортів, а також унікальні колірні поєднання кузова з різними варіантами вишивки та елементамі інтер'єру.

Більш того, програма Fuoriserie також включає MC20, дозволяючи покупцям персоналізувати зовнішній вигляд суперкара за допомогою широкого вибору кольорів та ліврей з колекцій Corsa, Unica та Futura.

Ermenegildo Zegna Capsule Collection

Ermenegildo Zegna, провідний світовий бренд чоловічого одягу класу люкс, є історичним партнером Maserati, ексклюзивна колекція Capsule Collection, створена Zegna та Maserati для сезону Весна / Літо 2021 року представлена на китайській виставці.

Maserati та Zegna - бренди, які мають більш, ніж столітню історію, доводять, що увага до деталей та інновації можуть створювати унікальний дизайн.

Нова капсульна колекція, яка втілює в собі розкішний стиль та традиції Ermenegildo Zegna та Maserati, пропонує покупцям широкий вибір вишуканих варіантів.

Вишуканий вибір верхнього одягу, трикотажу та модних аксесуарів втілює в собі всі якості цих двох брендів Made in Italy. Колекція включає одяг з елегантних матеріалів, доповненіх деталями PELLETESSUTA та культовим логотипом Maserati.


Источник: Гранд Автомотів
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015