В Украине открылись два новых автосалона Opel-Chevrolet

11:17 04.12.2007
В Украине открылись два новых автосалона Opel-Chevrolet

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Cadillac, Opel та Chevrolet в Україні – УкрАвтоЗАЗ-Сервіс (структурний підрозділ Корпорації «УкрАВТО») продовжує активний розвиток дилерської мережі.

23 листопада, у Павлограді на вулиці Дніпропетровська, 334-а, відбулося урочисте відкриття оновленого автосалону Opel-Chevrolet компанії “Павлоград-Авто”. А лише за тиждень, 30 листопада відкрив свої двері оновлений автосалон Opel-Chevrolet компанії «Експрес-Авто» у Дніпродзержинську на вул. Дорожній, 2.

В обох салонах представлений модельний ряд автомобілів відомих марок Opel та Chevrolet. Як і всі автосалони мережі УкрАвтоЗАЗ-Сервіс, салони в Дніпродзержинську та Павлограді відповідають усім вимогам стандартів General Motors. Відтепер немає необхідності їхати до обласного центу, щоб придбати автомобіль улюбленої марки Opel або Chevrolet. Варто лише набрати номер телефону (в Павлограді 4-30-40, в Дніпродзержинську 52-13-10) або завітати до автосалонів. 

 Тут діють і сертифіковані СТО та відділи запасних частин. Важливо те, що гарантійне та післягарантійне обслуговування автомобілів Opel та Chevrolet здійснюється на найкращому оригінальному діагностичному обладнанні. Під час ремонтних робіт використовуються лише оригінальні запчастини, рекомендовані виробником. До того, ж в автосалоні працює й спеціалізований магазин, у якому до свого автомобіля можна придбати оригінальну запчастину, на якій стоїть фірмовий знак General Motors.

Дистриб’юторська компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», один із підрозділів Корпорації «УкрАВТО» була створена в 2003 році в результаті підписання генеральної дистриб’юторської угоди між Корпорацією «УкрАВТО», Запорізьким автомобілебудівним заводом та німецькою компанією Adam Opel GmbH (Європейське представництво GMC). Сьогодні компанія займає лідерську позицію серед провідних операторів ринку легкових та комерційних автомобілів, а дилерська мережа УкрАвтоЗАЗ-Сервіс включає 69 підприємств та є найбільшою в Україні.

Подробиці про Opel на www.opelukraine.com
Подробиці про Chevrolet на www.сhevrolet.kiev.ua


Источник: АвтоКонсалтинг
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015