АІС пропонує придбати вантажні автомобілі МАЗ в кредит під 2,8%!

15:54 02.02.2021
АІС пропонує придбати вантажні автомобілі МАЗ в кредит під 2,8%!

Торгово-сервісна мережа АІС - офіційний дилер МАЗ в Україні, пропонує унікальну можливість придбати вантажні авто МАЗ в кредит під 2,8% (вказані умови при першому внеску від 60% та терміні кредитування від 12 місяців). *

Основні умови та переваги кредитної програми:

До покупки в кредит за цією програмою доступний широкий модельний ряд вантажних автомобілів МАЗ, представлений в Україні:

Відзначимо, що автомобілі МАЗ протягом цілого ряду років залишаються одними з найбільш затребуваних в вантажних перевезеннях, комунальних та будівельних роботах, а також в сільському господарстві. Головними перевагами вантажних авто МАЗ є: доступна ціна, висока надійність і ремонтопридатність, зручність експлуатації та низькі експлуатаційні витрати.

Також, вантажні авто МАЗ доступні до покупки в Лізинг. **

Спеціальні умови кредитування діють на всій території України в період з 23.01.2021р. по 31.03.2021р. Склад даних автомобілів та автобусів обмежений.

Більш детальну інформацію про умови придбання автомобілів МАЗ в кредит, послуги та діючі акційні пропозиції можна дізнатися на сайті, а також за телефоном інформаційної лінії 0-800-500-205 (безкоштовно з усіх стаціонарних телефонів України ).

* Кредитує АТ «КБ« ГЛОБУС ». Ліцензія НБУ №240 від 21.01.2019р. Разова комісія банку - 1% від суми кредиту. Більш детальна інформація на сайті.

** Послуги лізингу здійснюються компаніями партнерами, які мають відповідні ліцензії НБУ. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування уточнюйте у продавця.


Источник: АІС
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015