Новости за 14.07.2024

У кузові пікапа GMC Sierra зробили водоспадУ кузові пікапа GMC Sierra зробили водоспад
Які тільки незвичайні рішення не використовують маркетологи, щоб привабити клієнтів. І тому наочний приклад - ось цей новий пікап GMC Sierrа, в кузові якого зробили водоспад.
Tesla почала продавати прошивку, яка «збільшує» ємність батареїTesla почала продавати прошивку, яка «збільшує» ємність батареї
Tesla почала пропонувати нове програмне забезпечення «energy boost» покупцям задньопривідної версії Model Y, яке за певну ціну дозволяє розблокувати більшу ємність батареї.
Volkswagen Atlas 2026 показали на незалежних рендерахVolkswagen Atlas 2026 показали на незалежних рендерах
Середньорозмірний кросовер Volkswagen Atlas готується змінити покоління. Новинку, яку в компанії позиціонують як конкурента Honda Pilot, Hyundai Palisade, Ford Explorer, Mazda CX-90, представлять у 2025 році.
Розсекречено недорогий британсько-китайський кросоверРозсекречено недорогий британсько-китайський кросовер
MG S5 - доступний електричний кросовер С-класу. Модель запропонують зі 170-сильним електромотором та трьома варіантами батареї.
Кінець епохи V-подібних двигунів для мотоциклів Ducati відзначено фінальною версієюКінець епохи V-подібних двигунів для мотоциклів Ducati відзначено фінальною версією
Епоха двигунів V-Twin у супербайках Ducati підійшла до кінця: італійський виробник анонсував остаточну модель Final Edition для Panigale V2 Superquadro, яка знаменує історію та технологію культового двигуна.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2024