Три позашляховики SEAT - уперше разом на дорозі

17:59 05.02.2019
Три позашляховики SEAT - уперше разом на дорозі

«Новий SEAT Ateca відіграє ключову роль у новій стратегії нашого бренда. Ateca розпочинає наймасштабніше в історії SEAT розширення лінійки продукції».

Так прокоментував випуск першого позашляховика SEAT у 2016 році тодішній голова Виконавчого комітету SEAT Лука де Мео (Luca de Meo). Через два з половиною роки його задум втілено в життя: зараз у лінійці позашляховиків SEAT три моделі з неповторними характерами, об'єднані спільним генотипом. Сьогодні вони вперше разом виїхали на вулиці міста, у якому були створені.

SEAT - єдина компанія, яка проектує, розробляє, виробляє й продає автомобілі в Іспанії. Міжнародний бренд зі штаб-квартирою в Марторелі (Барселона), який входить до складу концерну Volkswagen, експортує 80% автомобілів і представлений у більш ніж 80 країнах. 2017 року прибуток SEAT після сплати податків становив 281 млн євро, а обсяги продажів в усьому світі - майже 470 000 автомобілів.

Кількість персоналу SEAT Group перевищує 15 000 фахівців. У трьох виробничих центрах компанії, розташованих у Барселоні (Barcelona), муніципалітеті Ал-Прат-да-Любрагат (El Prat de Llobregat) та Марторелі (Martorell), виготовляють надзвичайно успішні моделі Ibiza, Leon й Arona. Крім того, у Чеській Республіці компанія випускає Ateca й Toledo, у Португалії - модель Alhambra, у Словаччині - Mii.

Міжнародна компанія має власний технічний центр, що слугує своєрідним осередком знань: над створенням інновацій для найбільшого промислового інвестора Іспанії у сфері розробок і досліджень тут працює тисяча інженерів. Модельний ряд SEAT уже оснащується передовими комунікаційними рішеннями. А зараз компанія прагне реалізувати глобальний перехід на цифрові технології для впровадження мобільності майбутнього.


Источник: SEAT
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015