Новости за 11.07.2024

Audi показали секретний суперкар 30-х роківAudi показали секретний суперкар 30-х років
Auto Union Type 52 Schnellsportwagen - тримісне середньомоторне купе з обтічним дизайном. Суперкар оснащений величезним V16 потужністю 520 к.с.
Електромобілі заживили місто в Австралії під час блекаутуЕлектромобілі заживили місто в Австралії під час блекауту
У Канберрі, Австралія, під час сильного шторму без електропостачання залишилися десятки тисяч будинків. На допомогу місту прийшли електромобілі.
Volkswagen наростить виробництво твердотільних акумуляторівVolkswagen наростить виробництво твердотільних акумуляторів
Концерн Volkswagen планує значно збільшити виробництво твердотільних акумуляторів для електромобілів завдяки угоді з американським стартапом QuantumScape.
Audi припинить випуск одразу кількох відомих моделейAudi припинить випуск одразу кількох відомих моделей
Audi оптимізує свій модельний ряд та відмовиться від низки авто. «Під ніж» потраплять седан і універсал Audi A4, а також купе та кабріолет A5.
Продажі BMW злетіли попри падіння попиту на електрокариПродажі BMW злетіли попри падіння попиту на електрокари
Продажі електромобілів BMW різко зросли у другому кварталі. Бренд розкішних авто продовжує випереджати конкурентів, як Porsche та Audi.
Lamborghini Countach Рода Стюарта піде з молоткаLamborghini Countach Рода Стюарта піде з молотка
Стильний суперкар рок-зірки Рода Стюарта, великого шанувальника італійського бренду Lamborghini, виставили на продаж на спеціалізованому аукціоні Bring a Trailer.
Електричний фургон KIA PV5 помітили під час випробуваньЕлектричний фургон KIA PV5 помітили під час випробувань
Прототип був сфотографований у Німеччині разом із VW ID.Buzz і трохи більшим Hyundai Staria, що дає нам гарне уявлення про його габарити.
В Україні стартують продажі нового Volkswagen Tiguan 2024В Україні стартують продажі нового Volkswagen Tiguan 2024
Кросовер Volkswagen Tiguan став більшим та просторішим, а його комплектацію суттєво розширили. Модель дебютує в Україні у двох дизельних версіях.
Subaru Forester отримав спецверсію Urban SelectionSubaru Forester отримав спецверсію Urban Selection
Сімейство компактного кросовера Subaru Forester поповнилося новою спеціальною версією із приставкою Urban Selection у назві.
Спека може спричинити збій у роботі НПЗ в Європі й за її межамиСпека може спричинити збій у роботі НПЗ в Європі й за її межами
Температура в Європі наближається до рівня, за якого деякі нафтопереробні заводи повинні будуть виробляти менше пального.
MG представила недорогий аналог Toyota RAV4MG представила недорогий аналог Toyota RAV4
Кросовер MG HS 2025 став просторішим усередині та багатше оснащений. Модель випускатимуть у бензинових та гібридних версіях, причому потужність топового варіанту перевищить 300 сил.
Автопілот Tesla найкраще працює на маршрутах Ілона МаскаАвтопілот Tesla найкраще працює на маршрутах Ілона Маска
Інсайдери стверджують, що система допомоги водієві від Tesla Full Self-Driving найкраще працює на маршрутах, якими користується генеральний директор компанії Ілон Маск.
Land Rover побудував особливий Defender до ювілею Червоного ХрестаLand Rover побудував особливий Defender до ювілею Червоного Хреста
Британська компанія Land Rover представила унікальний Defender 130 Outbound, присвячений 70-річчю колаборації з Червоним Хрестом та 160-річчям цієї організації.
Volkswagen Passat пройшов краш-тест Euro NCAPVolkswagen Passat пройшов краш-тест Euro NCAP
Volkswagen Passat 9-го покоління пройшов серію краш-тестів від Euro NCAP й показав відмінний результат.
Новий британський спорткар готовий кинути виклик Porsche CaymanНовий британський спорткар готовий кинути виклик Porsche Cayman
Купе MG Cyberster вирізняється стильним обтічним дизайном. Електричний спорткар запропонують у версіях потужністю до 544 к.с.
Раритетний Toyota FJ перетворили на привабливий рестомодРаритетний Toyota FJ перетворили на привабливий рестомод
ECD Auto Design розширює свій асортимент рестомодів, додаючи до нього модель Toyota FJ.
До 75-річчя перших вантажівок DAF випущено унікальний тягачДо 75-річчя перших вантажівок DAF випущено унікальний тягач
Компанія DAF Trucks вирішила відзначити 75-річний ювілей своїх вантажівок випуском ексклюзивної версії магістрального тягача XG+ під назвою «75 years of DAF truck production».
Розкрито подробиці та ціни електричного Cadillac Escalade IQРозкрито подробиці та ціни електричного Cadillac Escalade IQ
Новий Cadillac Escalade IQ сягає 5,7 м у довжину та доступний у версіях на 7 і 8 місць. 760-сильний електромобіль здатен розігнатися до 100 км/год за 5 с та проїхати 740 км без підзарядки.
Polestar показав ефектний суперкарPolestar показав ефектний суперкар
Компанія Polestar представив новий концептуальний суперкар. Новинка отримала назву Polestar Concept BST.
В Україні рекордно зросли продажі гібридівВ Україні рекордно зросли продажі гібридів
Українські автомобілісти активно пересідають на «легковики» з гібридними установками.
Культовий суперкар Ferrari 90-х повернули у виробництвоКультовий суперкар Ferrari 90-х повернули у виробництво
Ferrari F355 зберіг знайомий дизайн, проте тепер повністю виконаний із карбону. Потужність 3,5-літрового V8 збільшили до 420 сил.
Mercedes-Benz вивів на тести преміальний електричний мінівенMercedes-Benz вивів на тести преміальний електричний мінівен
Mercedes-Benz готує заміну на нинішній V-Class. Розкішний електричний мінівен презентують до кінця року, а поки що його прототипи були помічені на тестах.
Замовити дозволи на нерегулярні перевезення відтепер можна онлайнЗамовити дозволи на нерегулярні перевезення відтепер можна онлайн
В Україні спростили отримання дозволів на нерегулярні автомобільні перевезення. Тепер замовити дозволи можна онлайн в електронному кабінеті.
Старий 27-річний Toyota Land Cruiser продали за 170 000 доларівСтарий 27-річний Toyota Land Cruiser продали за 170 000 доларів
Toyota Land Cruiser 80 проїхав усього 7,5 тис. км за 27 років. Рамний позашляховик чудово зберігся та досить багато оснащений.
Новий PEUGEOT Traveller уже доступний в Україні за ціною від 1 769 200 грн.Новий PEUGEOT Traveller уже доступний в Україні за ціною від 1 769 200 грн.
Повнорозмірний вен PEUGEOT Traveller завжди привертав увагу українських покупців, пропонуючи їм надзвичайно просторий салон, чудову практичність, економічні дизельні двигуни.
Ринок мотоциклів: що купували українці у червні?Ринок мотоциклів: що купували українці у червні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій мототранспорту у червні й визначили найпопулярніші моделі у трьох сегментах: імпорті вживаних, внутрішніх перепродажах та купівлі нових мотоциклів.
MV Agusta випустить лише 500 одиниць Superveloce 1000 Serie OroMV Agusta випустить лише 500 одиниць Superveloce 1000 Serie Oro
Італійський виробник мотоциклів MV Agusta презентував свою нову обмежену серію Superveloce 1000 Serie Oro: підкресливши красу й вишуканий стиль стрімкого байка.
На продаж виставили унікальний спорткар Porsche творця «Зоряних війн»На продаж виставили унікальний спорткар Porsche творця «Зоряних війн»
Виготовлено лише 120 купе Porsche 904 GTS. Легке 180-сильне авто здобуло чимало перемог у перегонах та двічі вигравало чемпіонат світу.
Subaru презентувала найпотужніший WRX в історіїSubaru презентувала найпотужніший WRX в історії
На Фестиваль швидкості у Гудвуді компанія Subaru привезе свій найпотужніший автомобіль.
Brabus суттєво модернізував електричний кросовер Smart #1Brabus суттєво модернізував електричний кросовер Smart #1
Smart співпрацює з Brabus вже багато років. Саме тому німецьке тюнінг-ательє запропонувало власний пакет модернізацій для електричного кросовера.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015