15 років успіху: Elle Україна святкує з Volkswagen!

16:22 25.04.2016
15 років успіху: Elle Україна святкує з Volkswagen!

Шановні Клієнти і Друзі!

Автосалон Volkswagen в Хмельницькому не зміг не проанонсувати запуску унікального в Україні спецпроекту найпопулярнішого жіночого видання Елль спільно з Volkswagen!

В рамках святкування 15-ї річниці існування модного видання, Елль згадує про найвидатніші події, тренди і новинки за останні 15 років. І зовсім не випадково в своєму ювілейному випуску Elle Україна особливу увагу звернула на бренд з бездоганною репутацією - Volkswagen Beetle! Адже модель автомобіля Volkswagen Beetle для сміливих, стильних і точно не ординарних!

Протягом двох місяців ми забезпечуватимемо вас найцікавішим матеріалом видання Елль Україна за участю Volkswagen Beetle. Слідкуйте за нами і ви не пропустите найцікавіше! Адже, протягом всієї тривалості проекту, ви матимете змогу приймати участь в різного роду активностях (конкурсах/розіграшах і т.д.), де буде розіграно оригінальні брендовані аксесуари від Volkswagen,а також АВТОМОБІЛЬ VOLKSWAGEN BETTLE в користування аж на цілих 2 тижні!

Слідкуйте! Репостіть! Коментуйте і Вигравайте!

Деталі представлені також на спеціальному сайті

Нагадуємо, що наразі в Україні є Лімітована Колекція – 100 автомобілів спеціальної моделі Volkswagen Beetle Summer Life за зниженою ціною від 27 990$!

Автосалон “Престиж-Авто”, офіційний дилер Volkswagen, з радістю запропонує вам спеціальну модель Beetle Summer Life, що cтворена на базі серійного обладнання Beetle Design, який обладнано двигуном 1.4 TSI (160 к.с.) з автоматичною коробкою перемикання передач 7DSG. До цієї комплектації було додано такий перелік опцій:

Поспішайте придбати свого економічного та надійного «Жука»!


Источник: Престиж-Авто
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015