Обмежений перелік Акційних автомобілів Volkswagen комерційної групи!

16:04 31.03.2016
Обмежений перелік Акційних автомобілів Volkswagen комерційної групи!

В Автосалоні “Престиж-Авто” знижки на вантажні Caddy 4, T6, Amarok до 235 000 грн!

З приходом весни, радує не лише погода, але і зниження ціни на автомобілі Volkswagen в автосалоні “Престиж-Авто”, офіційного дилера Volkswagen в Хмельницькому!

Починаючи з 31 березня, ми пропонуємо своїм клієнтам перелік вантажних автомобілів моделей Caddy 4 Kasten, Caddy 4 Maxi Kasten, T6 Kasten, T6 Kombi, T6 Caravelle, Amarok Double Cab та Amarok Single Cab зі знижкою до 235 000 грн!

Ознайомтесь з детальним переліком автомобілів, що нижче:

Автомобіль Volkswagen перевершить будь-які Ваші очікування від вантажного автомобіля, він стане Вашим незамінним помічником в бізнесі! Повірте, Volkswagen - вартий Вашої уваги!

Звертаємо Вашу увагу на те, що термін дії акції може бути припинено в будь-який момент, оскільки перелік акційних автомобілів ОБМЕЖЕНИЙ!

Аби переконатись в надзвичайних можливостях автомобілів Volkswagen, просто відправте онлайн-заявку на тест-драйв і спробуйте улюблену модель в русі.

Нагадуємо, тільки в нашому автосалоні “Престиж-Авто” Ви можете обміняти свій старенький автомобіль на новенький Volkswagen по системі обміну Trade-In. Для цього відправте он-лайн заявку для оцінки Вашого автомобіля.

І не забувайте, наш автосалон може запропонувати Вам привабливі умови фінансування чи кредитування.


Источник: Престиж-Авто
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015