Volkswagen Multivan здобув 8 перемогу поспіль в конкурсі Auto Trophy

15:52 11.01.2016
Volkswagen Multivan здобув 8 перемогу поспіль в конкурсі Auto Trophy

Читачі журналу Auto Zeitung восьмий раз поспіль визнали Volkswagen Multivan кращим у сегменті мінівенів.

74 921 чоловік віддали свій голос за легендарну модель з Ганновера. Volkswagen Multivan посів перше місце на п'єдесталі пошани, потіснивши 17 конкурентів.

До слова, цьогоріч в конкурсі брало участь 441 модель різних марок автомобілів, представлених в 23 категоріях.

Класичний сучасний дизайн, комфорт і ергономіка, максимальний простір при компактних розмірах в поєднанні з особливо економічними і потужними двигунами , поліпшеної ходовою частиною і передовими мультимедійними системами визначили характер нової серії і забезпечили чергову перемогу новому Volkswagen Multivan.

В разі, якщо Ви досі лише мрієте про Volkswagen, Ви маєте чудову можливість ознайомитись з ідеальними характеристиками легендарного автомобіля улюбленця-мінівена бізнес класу! Будьте переконані, Multivan – автомобіль для Вашого бізнесу!

Отримайте деталі про автомобіль в офіційного дилера Volkswagen AG в Хмельницькому ТОВ Престиж-Авто, що за адресою Прибузька, 48/2 чи за телефонами (0382) 702-200 та (067) 380-04-55.

Крім того, Ви можете заповнити електронну форму для оцінки Вашого автомобіля та обміну його по системі Трейд-Ін на новенький Volkswagen!


Источник: Престиж-Авто
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015