Підсумки результатів копанії Skoda

10:42 24.12.2015
Підсумки результатів копанії Skoda

Кінець року – найкращий час для підсумків та для нових цілей.

Підсумовуючи наші результати, ми маємо визнати, що ефективно працювати в 2015 році в автомобільній сфері – стало великим викликом для нашої команди.

Ми стали свідками багатьох змін в звичках наших покупців та реакції ринку на економічні та політичні коливання.

Так чи інакше, ми маємо честь працювати з маркою SKODA та доносити цінності бренду до всіх наших клієнтів. Розумний, автентичний, зручний, турботливий, точний, місткий – основні риси наших автомобілів та основний наш вектор в роботі.

Зновим SKODA Superb розпочалась нова ера в історії марки, та нове ера в житті кожного з нас. Для нас відкрились нові горизонти разом з новими технологіями та дизайном.

Наступного року світ побачить новий позашляховик SKODA, оновлену SKODA Octavia та, ми впевнені, ці дива технологій придадуть нам ще більше впевненості та надихнуть на нові звершення.

За 2015 рік

Особливі особисті досягнення наших працівників

У нас попереду багато великих цілей та планів. Розвивати бренд в Україні, задовольняти потреби клієнтів на найвищому рівні, давати можливість для розвитку наших працівникам, підтримувати молодь.

Ми впевнені, у нас все це вийде завдяки плідній співпраці нашої команди «Автоцентру Прага Авто на Кільцевій», яка складається з 114 працівників.

Бажаємо всім натхнення підсумувати свій 2015 рік та з радістю відправитися у новий 2016.

З Новим роком!

Ваш Автоцентр Прага Авто на Кільцевій


Источник: Прага Авто
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015