Офіційне звернення компанії «ВіДі АвтоСіті» до наших клієнтів

10:53 23.07.2015
Офіційне звернення компанії «ВіДі АвтоСіті» до наших клієнтів

21 липня 2015 року в один із дилерських центрів компанії «ВіДі АвтоСіті» надійшло звернення від клієнта з метою з’ясування, чи є акція, опублікована на сайті http://autocity.at.ua, офіційною акцією компанії «ВіДі АвтоСіті».

Цей сайт розміщує інформацію про проведення «акції» з головним призом ? 5 автомобілів «Ford Focus» і численними спеціальними призами (смартфони, планшети, ноутбуки, телевізори, холодильники, пральні машини, фотоапарати). Про перемогу в цій «акції» фізичним особам повідомляється через смс. Для отримання «призу» пропонується надати свої персональні дані й оплатити «відсоток державного податку від вартості виграшу».

Компанія «ВіДі АвтоСіті» звертає увагу клієнтів: цей сайт незаконно використовує торговий знак «ВіДі АвтоСіті. Місто автомобілів», фотографії та комерційні найменування підприємств компанії, що має всі ознаки шахрайства. Компанія «ВіДі АвтоСіті» не несе ніякої відповідальності за інформацію, що публікується на вищевказаному сайті.

Всю інформацію про актуальні акції компанії «ВіДі АвтоСіті» Ви можете дізнатися на корпоративному сайті або за телефоном гарячої лінії 0 800 500 770 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні). Також можна скористатися формою зворотного зв’язку.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015