Новости за 10.02.2023

Дизайнери представили популярні автомобілі у стилістиці Tesla CybertruckДизайнери представили популярні автомобілі у стилістиці Tesla Cybertruck
5-ть автомобілів «приміряли на собі» вигляд Tesla Cybertruck. Результат виявився вкрай неоднозначним, але оригінальним.
За тиждень пальне здешевшало у більшості мереж АЗСЗа тиждень пальне здешевшало у більшості мереж АЗС
За тиждень (3-10 лютого) середня ціна в країні на бензин А-95 знизилася на 0,71 грн/л і склала 47,96 грн/л, бензин А-95+ здешевшав на 57 коп./л - до 50,01 грн/л, а дизельне пальне - на 88 коп./л, до 51,65 грн/л.
Стартували продажі хетчбека Volkswagen Polo TrackСтартували продажі хетчбека Volkswagen Polo Track
На ринок Бразилії вийшов хетчбек Volkswagen Polo Track, представлений ще в листопаді. Автомобіль став найдоступнішою моделлю в локальній гамі.
Рідкісний Chevrolet Camaro більш ніж пів століття простояв занедбанимРідкісний Chevrolet Camaro більш ніж пів століття простояв занедбаним
Chevrolet Camaro пів століття не виїжджав на дороги, а його господар зник. Автомобіль покритий пилом і брудом, але зберігся в оригінальному стані.
У Франції знайшли покинуту колекцію класичних машинУ Франції знайшли покинуту колекцію класичних машин
Нещодавно у невеликому селищі на півдні Франції ентузіасти натрапили на ангар, заповнений старими авто.
Renault готує наступника Nissan MicraRenault готує наступника Nissan Micra
Наступник Nissan Micra вказує на майбутні проєкти з Renault.
Розкрито нові подробиці про суперпозашляховик Dongfeng Warrior M20Розкрито нові подробиці про суперпозашляховик Dongfeng Warrior M20
Dongfeng готується до дебюту другої моделі із нової лінійки - позашляховика класу люкс. Публічну презентацію заплановано на 18 лютого.
Фургон Volkswagen Caddy перетворили на надпотужний спорткарФургон Volkswagen Caddy перетворили на надпотужний спорткар
Вантажний Volkswagen Caddy отримав двигун від Audi RS3 зі збільшеною до 736 к. с. потужністю. Фургону доопрацювали ходову, а його салон оздобили карбоном та алькантарою.
У мережі розсекретили новий китайський кросовер Aito M9У мережі розсекретили новий китайський кросовер Aito M9
У Китаї фотошпигуни змогли сфотографувати новий великий кросовер Aito M9.
Російський завод Nissan продали за один євроРосійський завод Nissan продали за один євро
АвтоВАЗ закриває угоду щодо придбання активів Nissan у РФ. На колишньому заводі японської компанії виготовлятимуть моделі Lada.
Росіяни масово позбавляються автомобілів преміум-класуРосіяни масово позбавляються автомобілів преміум-класу
Насамперед росіяни продають автомобілі віком до трьох років. Проте попит не покриває пропозицію.
З вантажівки Freightliner зробили розкішний автобусЗ вантажівки Freightliner зробили розкішний автобус
На міжнародній виставці автобусів Busworld North America 2023, що проходила з 4 по 7 лютого у Детройті, можна було побачити багато цікавих новинок.
У Польщі продовжили термін дії українських посвідчень водіяУ Польщі продовжили термін дії українських посвідчень водія
У Польщі змінили термін дії українських посвідчень водіїв та номерних знаків. Скільки часу тепер можна користуватись українськими правами в Польщі?
Перший у світі електромобіль на сонячних батареях випробували у краш-тестіПерший у світі електромобіль на сонячних батареях випробували у краш-тесті
Електромобіль показав гідні результати у краш-тесті. Компанія Sono Motors планує провести ще багато випробувань моделі Sion перед початком виробництва.
Поліцейські та комунальники отримали автомобілі з НімеччиниПоліцейські та комунальники отримали автомобілі з Німеччини
На охорону правопорядку незабаром виїдуть сім мікроавтобусів Volkswagen Transporter, переданих Міністерством внутрішніх справ, спорту та інтеграції Баварії.
На продаж виставлено компактний суперкар FerrariНа продаж виставлено компактний суперкар Ferrari
Усього випустили лише 13 Ferrari Dino 206 S з елегантним кузовом від Pininfarina. Суперкар важить лише 580 кг і здатний розвинути 240 км/год.
Ціни на дизпальне в США почали зниженняЦіни на дизпальне в США почали зниження
Ціни на дизельне пальне в США впали цього місяця і можуть далі знижуватися після початку заборони Великобританії і Європейського Союзу на імпорт російського палива.
Розкрито вартість флагманського кросовера Mazda CX-90Розкрито вартість флагманського кросовера Mazda CX-90
31 січня Mazda офіційно представила у США свій флагманський 7-місний кросовер CX-90, а зараз місцеве відділення компанії розкрило ціни.
Названо претендентів на звання найкращого авто 2023 року в світіНазвано претендентів на звання найкращого авто 2023 року в світі
У фінал конкурсу World Car of the Year вийшли 10 моделей - кросовери, електромобілі та спорткари. Також оголошено претендентів на перемогу в різних автомобільних сегментах.
Нові PEUGEOT 408 та Jeep Avenger стали фіналістами премії Car Design Award 2023Нові PEUGEOT 408 та Jeep Avenger стали фіналістами премії Car Design Award 2023
Міжнародна нагорода Car Design Award присуджується з 1980-х років командам дизайнерів, які створили найкращі серійні та концептуальні проекти автомобілів, а також найкращу мову дизайну брендів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015