Новости за 07.02.2023

Volkswagen презентував недорогий міський кросоверVolkswagen презентував недорогий міський кросовер
Кросоверу Volkswagen Tharu змінили дизайн та салон. Модель буде доступна в бензиновій та електричній версіях.
ЄС вивів з-під «стелі» цін частину російських нафтопродуктівЄС вивів з-під «стелі» цін частину російських нафтопродуктів
Країни Євросоюзу ухвалили рішення виключити з-під дії «стелі» цін нафтопродукти, які було виготовлено з російської сировини за кордоном іноземними компаніями.
ABB E-mobility поставила мільйонну зарядку для електромобілівABB E-mobility поставила мільйонну зарядку для електромобілів
Компанія ABB E-mobility оголосила про поставку свого мільйонного зарядного пристрою для електромобілів.
Компанія SAIC презентувала стильний електричний седанКомпанія SAIC презентувала стильний електричний седан
Компанія Feifan Auto (також відома під назвою Rising Auto) почала приймати замовлення на електричний седан F7.
Renault, Nissan та Mitsubishi оголосили про нові умови співробітництваRenault, Nissan та Mitsubishi оголосили про нові умови співробітництва
Renault-Nissan-Mitsubishi оголосили про «перезапуск» альянсу. У новій стратегії Renault-Nissan-Mitsubishi знайшлося місце пікапам та електрокарам.
Незалежні дизайнери «презентували» Lexus LC у кузові Shooting BrakeНезалежні дизайнери «презентували» Lexus LC у кузові Shooting Brake
Дизайнери Sugar Design представили яким могло би бути спорткупе Lexus LC у кузові Shooting Brake або дводверний універсал.
Топовий E 63 від Mercedes-AMG отримає потужну гібридну установкуТоповий E 63 від Mercedes-AMG отримає потужну гібридну установку
Німецький автовиробник заявив, що нове покоління Mercedes-AMG E 63 позбавлять восьмициліндрового двигуна, замінивши його на плагін-гібридний агрегат.
Опубліковано рендери нового Renault EspaceОпубліковано рендери нового Renault Espace
Новий Renault Espace побудують на базі кросовера Austral та запропонують у семимісцевому виконанні. Кросовер буде доступний у бензиновій та гібридній версіях.
Honda представила нову водневу стратегію та анонсувала новий електрокарHonda представила нову водневу стратегію та анонсувала новий електрокар
Компанія Honda оголосила про плани наступного року випустити абсолютно новий електромобіль на водневих паливних елементах (FCEV) на базі 5-місного позашляховика CR-V.
Естонія заборонила ввозити каністри із російським бензиномЕстонія заборонила ввозити каністри із російським бензином
Влада Естонії з 6 лютого заборонила водіям ввозити на територію країни бензин із РФ у каністрах.
У Китаї презентували наддешевий електромобіль BAW JiabaoУ Китаї презентували наддешевий електромобіль BAW Jiabao
Новий BAW Jiabao досягає 3,5 м у довжину і оснащений скромним 27-сильним двигуном. Бюджетна модель отримала два дисплеї в салоні та камери кругового огляду.
Mazda анонсувала швидкий дебют наступника CX-7Mazda анонсувала швидкий дебют наступника CX-7
Mazda анонсувала ще один новий кросовер. Президент північноамериканського офісу Mazda Джефф Гайтон підтвердив Autoblog, що кросовер CX-70 буде випущений у 2023 році.
Tesla ще раз знизила ціни на Model 3Tesla ще раз знизила ціни на Model 3
Щойно розпочався лютий, а Tesla вкотре коригує ціни на свої машини в США, причому якщо Model 3 продовжує дешевшати, то Model Y дорожчає.
Компанія Lamborghini презентувала останні бензинові суперкариКомпанія Lamborghini презентувала останні бензинові суперкари
Lamborghini Invencible та Autentica випустили в одному екземплярі. Суперкари оснащені потужним 780-сильним V12 та розвивають понад 350 км/год.
Ринок нових комерційних авто в Україні в січні скоротивсяРинок нових комерційних авто в Україні в січні скоротився
Український парк нових вантажних та комерційних автомобілів (усіх класів) у січні скоротився на 26% порівняно з січнем минулого року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015