Новости за 06.05.2024

Nissan презентував недорогий семимісний електрокар Townstar EvaliaNissan презентував недорогий семимісний електрокар Townstar Evalia
Новий Nissan Townstar Evalia - сімейний мінівен із трьома рядами сидінь та багажником на 500-3750 л. Електрична версія моделі може проїхати 265 км без підзарядки.
Changan готує новий доступний кросовер Avatr 15Changan готує новий доступний кросовер Avatr 15
Китайський бренд Avatr, заснований Changan спільно з виробником акумуляторів CATL та IT-гігантом Huawai, готує новий кросовер. Назва новинки не розкривається.
У США зареєстрували неочікуваний закон про електромобіліУ США зареєстрували неочікуваний закон про електромобілі
У США представили законопроект про скасування податкового кредиту на електромобілі, що призведе до уповільнення розвитку авто на електротязі, таким чином передавши лідерство у виробництві електромобілів Китаю.
Toyota Boshoku представила концепт мінівена майбутньогоToyota Boshoku представила концепт мінівена майбутнього
Toyota Boshoku - японський виробник автокомпонентів, що входить до концерну Toyota, представив на Пекінському автосалоні концепт мінівена майбутнього під назвою Lounze.
Citroen створила дуже незвичне авто з двома кабінамиCitroen створила дуже незвичне авто з двома кабінами
Новий Citroen Relay Back to Back має дві кабіни та два двигуни, а всі його колеса здатні повертатися. Автомобіль здатен пересуватися вперед і назад.
Mercedes-Benz Truck випробує eActros 600 дорогами 20 країнMercedes-Benz Truck випробує eActros 600 дорогами 20 країн
Mercedes-Benz Truck готує наймасштабніший в історії компанії випробувальний пробіг на електровантажівках - «eActros 600 European Testing Tour 2024».
80 відсотків випущених Mercedes-Benz G-Class досі експлуатуються80 відсотків випущених Mercedes-Benz G-Class досі експлуатуються
Mercedes-Benz очікує, що електромобільні версії культового позашляховика G-Class залишаться на ринку так само довго, як і його колеги з ДВС.
Китайський автопром зайняв вже третину світового авторинкуКитайський автопром зайняв вже третину світового авторинку
У березні 2024 року продажі автомобілів у Китаї становили 33 відсотка від продажів усіх автомобілів у світі (8,15 млн), за даними Китайської асоціації легкових автомобілів (CPCA).
Ford показав рекордний заїзд дрегового електромобіляFord показав рекордний заїзд дрегового електромобіля
У 2024 році Ford записав на свій рахунок черговий рекорд - американський автовиробник побив світове досягнення з найшвидшого проходження чверті милі на повнопривідному автомобілі.
Пожежну автодрабину Magirus поставили на край світуПожежну автодрабину Magirus поставили на край світу
Компанія Magirus є найстарішим у світі виробником пожежних автодрабин. Свою першу пересувну модель (на кінній тязі та висотою підйому 14 м) вона створила ще 152 роки тому.
На європейський ринок вийшов потужний китайський електрокросовер XPeng G6На європейський ринок вийшов потужний китайський електрокросовер XPeng G6
Електромобіль XPeng G6 пропонують у версіях із заднім і повним приводом потужністю до 469 сил. Запас ходу кросовера може сягати 570 км.
Dodge Power Wagon 1953 року продають за 450 000 доларівDodge Power Wagon 1953 року продають за 450 000 доларів
Зроблена на замовлення автівка буде виставлена на аукціон 17 травня. Це рестмод, який вражає своїм виконанням та прайсом.
Сервісні центри МВС прифронтових областей працюватимуть в укриттяхСервісні центри МВС прифронтових областей працюватимуть в укриттях
Прифронтові міста у Донецькій області постійно потерпають від ворожих обстрілів. А кількість тривог на день вибиває людей із ритму життя, припиняється робота та життєдіяльність міста.
Tesla збільшить запас ходу доступних версій Model YTesla збільшить запас ходу доступних версій Model Y
Ілон Маск заявив, що Tesla програмно заблокувала запас ходу у найдешевшої модифікації електричного кросовера Model Y під назвою Standard Range RWD і планує за гроші повернути машинам від 65 до 97 км запасу ходу.
Jeep анонсував випуск гібридного пікапа GladiatorJeep анонсував випуск гібридного пікапа Gladiator
У компанії змовчали щодо характеристик новинки, яка має надійти у продаж у 2025 році. За неофіційними даними вона буде оснащена гібридною установкою та приєднається до моделей Wrangler 4xe й Grand Cherokee 4xe.
Реформа автобусних перевезень: до єдиного реєстру вже приєдналися шість компанійРеформа автобусних перевезень: до єдиного реєстру вже приєдналися шість компаній
До онлайн-порталу офіційних міжнародних автобусних маршрутів приєдналося 6 компаній, ще 15 перевізників будуть інтегровані найближчим часом.
Компанія Honda оновила три мотоциклиКомпанія Honda оновила три мотоцикли
Honda оновила відразу три мотоцикли середньої ваги для 2024 модельного року - NX500 (раніше називався CB500X), спортивний Honda CBR500R і нейкід-байк Honda CB500F.
Культове американське авто 60-х продають за 1,7 мільйона доларівКультове американське авто 60-х продають за 1,7 мільйона доларів
Для участі в драгрейсингу виготовили лише 5 Shelby Cobra Dragonsnake. Спорткар оснащений 4,7-літровим гоночним V8 потужністю 385 к.с.
Власник електромобіля Rivian був шокований ціною ремонту після ДТПВласник електромобіля Rivian був шокований ціною ремонту після ДТП
Rivian R1T - це потужний електричний пікап, який дивує своїх власників не лише відмінною динамікою та позашляховими можливостями, а й рахунками за ремонт кузова.
Китайський електромобіль BYD повторив старий рекламний трюк AudiКитайський електромобіль BYD повторив старий рекламний трюк Audi
Автогігант BYD готує до виходу на ринок Yangwang U7 - флагманський електричний седан, який отримає 1306-сильну електричну силову установку, що складається відразу з чотирьох електродвигунів.
Європейські перевізники жаліються на нестачу водіївЄвропейські перевізники жаліються на нестачу водіїв
Вийшов черговий звіт Всесвітньої організації автомобільного транспорту IRU, в якому йдеться про дефіцит водіїв вантажівок у Європі.
На аукціон виставили раритетне купе Nissan SilviaНа аукціон виставили раритетне купе Nissan Silvia
На аукціон Bring a Trailer виставили крихітне раритетне купе Nissan Silvia, яке нагадує Lancia Fulvia. Автомобіль знаходиться у відмінному стані та повністю на ходу.
У Мережі показали невідомий універсал RenaultУ Мережі показали невідомий універсал Renault
Renault Talisman Shooting Break RS вирізняється стрімким силуетом та отримав агресивний обвіс. Під капотом встановлено 300-сильний турбомотор.
Електричний кросовер від Aito потрапив у резонансну ДТПЕлектричний кросовер від Aito потрапив у резонансну ДТП
Автокатастрофа за участі електромобіля в Китаї, яка забрала життя трьох осіб, викликала занепокоєння щодо роботи електронних асистентів нових авто.
Французька делегація доправила на Львівщину «швидкі» для потреб медиків та рятувальниківФранцузька делегація доправила на Львівщину «швидкі» для потреб медиків та рятувальників
У минулі вихідні на Львівщину прибув гуманітарний конвой у супроводі французької делегації. Це - 9 автомобілів швидкої допомоги для потреб бригад екстреної медичної допомоги, військових медичних підрозділів та команд розмінування ДСНС.
Лідер Китаю в Угорщині оголосить про нові інвестиції у виробництво електромобілівЛідер Китаю в Угорщині оголосить про нові інвестиції у виробництво електромобілів
Під час візиту Сі Цзіньпіна в Угорщину цього тижня китайський лідер та глава угорського уряду Віктор Орбан оголосять про значні китайські інвестиції у виробництво електромобілів.
Відкрито ресторан, який занурює вас у світ «Формули-1»Відкрито ресторан, який занурює вас у світ «Формули-1»
F1 Arcade Boston Seaport має 69 гоночних симуляторів і подає напої на тему автоспорту.
В Європі представили оновлений двомісний електромобіль Citroen AmiВ Європі представили оновлений двомісний електромобіль Citroen Ami
На честь четвертої річниці випуску французький автовиробник представив оновлення для цієї компактної двомісної моделі.
IVECO презентує міжміський автобус Crossway HybridIVECO презентує міжміський автобус Crossway Hybrid
Гібридна технологія представлена коробкою передач Voith DIWA NXT у поєднанні з електродвигуном з піковою потужністю 35 кВт.
Нова технологія дозволить заряджати електромобілі за лічені секундиНова технологія дозволить заряджати електромобілі за лічені секунди
Новий тип гібридного натрій-іонного акумулятора з великою ємністю зможе в майбутньому живити мобільні пристрої, електромобілі та космічну техніку. Найцікавіше, що для цього знадобиться набагато менше часу, ніж сьогодні.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015