Новости за 05.05.2024

Представлено Mitsubishi Pajero Sport 2024-го модельного рокуПредставлено Mitsubishi Pajero Sport 2024-го модельного року
Mitsubishi в 2025 році представить абсолютно новий позашляховик Pajero Sport, ну а поки компанія вирішила трохи оновити заслужену модель поточного покоління.
Пікап Toyota Hilux отримав особливу модифікацію GR Sport IIПікап Toyota Hilux отримав особливу модифікацію GR Sport II
Новий позашляховик особливої модифікації GR Sport II для важких умов є покращеним варіантом моделі Toyota Hilux. Автомобіль показали на фото та назвали його ціну.
Офіс омбудсмена отримав два автомобілі від міжнародних партнерівОфіс омбудсмена отримав два автомобілі від міжнародних партнерів
Міжнародні партнери передали Офісу уповноваженого Верховної Ради з прав людини два автомобілі.
Наступною електричною моделлю MINI може стати мотоциклНаступною електричною моделлю MINI може стати мотоцикл
Бренд MINI, відомий своїми компактними та стильними автомобілями, тепер може вийти на ринок двоколісних транспортних засобів.
Польські перевізники планують масові скорочення водіївПольські перевізники планують масові скорочення водіїв
Аналітики експертного центру ManpowerGroup провели дослідження і дійшли до висновку, що кожна третя компанія сфери логістики й транспорту Польщі у другому кварталі цього року планує звільнити працівників.
На Дніпропетровщині налагодили виробництво баггі для ЗСУНа Дніпропетровщині налагодили виробництво баггі для ЗСУ
Перший готовий екземпляр уже направили до батальйону Головного управління розвідки Міноборони України - машину передав особисто мер міста Андрій Білоусов.
Genesis отримав незалежність від материнської компанії в СШАGenesis отримав незалежність від материнської компанії в США
Бренд Genesis досяг значного прориву на американському автомобільному ринку, оголошуючи свою повну незалежність від Hyundai. Цей крок відкриває нові можливості для розвитку та конкуренції з провідними виробниками розкішних авто.
Власники мотоциклів у Франції не хочуть проходити техоглядВласники мотоциклів у Франції не хочуть проходити техогляд
Квітень у Франції завершився масовими протестами мотоциклістів: майже 60 000 байкерів з усієї країни країні зібралися у Парижі висловити протест проти введення технічного огляду мотоциклів.
В Україні засвітився канадський броньовик Senator із захистом від дронівВ Україні засвітився канадський броньовик Senator із захистом від дронів
Оглядачі припустили, що машину оснастили захисним екраном на вторинному ринку, оскільки він не входить у базовий варіант броньовика.
Hyundai розробляє нову гібридну систему для компактних автомобілівHyundai розробляє нову гібридну систему для компактних автомобілів
Hyundai активно працює над створенням нової гібридної системи, призначеної для компактних автомобілів, щоб відповідати збільшеному попиту на ринку.
«Гуманітарні» автівки знову пішли у продаж«Гуманітарні» автівки знову пішли у продаж
Цього разу з продажу вилучено сім автомобілів, ввезених в Україну за пільговими умовами розмитнення для використання військовими підрозділами.
Обвуглений шолом Нікі Лауди виставлено на аукціонОбвуглений шолом Нікі Лауди виставлено на аукціон
Bonhams виставив на продаж шолом AGV, у якому австрійський автогонщик, триразовий чемпіон світу у Формули-1 Нікі Лауда виступав на Гран-прі Німеччині 1976 року.
Dodge розпрощається з легендарною моделлюDodge розпрощається з легендарною моделлю
Dodge розпочав продажі своєї останньої модифікації Dodge Durango SRT 392 AlcHEMI у США, пропонуючи автомобіль як «прощальну версію» для 6.4-літрового двигуна HEMI V8.
Чоловік знайшов Lamborghini Diablo Jota свого батька після 20 років пошукуЧоловік знайшов Lamborghini Diablo Jota свого батька після 20 років пошуку
Разом зі своїм братом Моріц вважав що буде не досить складно знайти батьківське авто, адже усього було виготовлено лише 28 комплектів Jota. Більшість авто мали фіолетовий колір й були імпортовані в Японію.
Bentley зробила особливу Bentayga з карбоновими колесамиBentley зробила особливу Bentayga з карбоновими колесами
Ключовою особливістю спецверсії став комплект 22-дюймових карбонових коліс Mulliner, які були розроблені спеціально для Bentayga Apex Edition у співпраці з фахівцями Bucci Composites.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015