Новости за 05.03.2023

Mercedes-Benz побудує в Європі завод з переробки акумуляторівMercedes-Benz побудує в Європі завод з переробки акумуляторів
Автовиробник Mercedes-Benz розпочинає будівництво заводу з переробки екологічно чистих акумуляторів у Куппенгаймі, що на півдні Німеччини.
Tesla інтригує новою бездротовою домашньою зарядною станцієюTesla інтригує новою бездротовою домашньою зарядною станцією
Tesla представила нову бездротову домашню зарядну станцію у рамках презентації зарядки під час Дня інвестора.
Опубліковано шпигунські фото салону нового Mercedes-Benz EQBОпубліковано шпигунські фото салону нового Mercedes-Benz EQB
Перші прототипи автомобіля були помічені ще минулого місяця, проте останні знімки дозволяють зазирнути всередину моделі.
Компанія Renault оновила флагманський кросоверКомпанія Renault оновила флагманський кросовер
Renault Koleos змінився зовні, а в салоні покращено матеріали обробки. Лінійку моделі поповнив «фургон» із містким вантажним відсіком.
На продаж виставили легендарний автомобіль безпеки SkodaНа продаж виставили легендарний автомобіль безпеки Skoda
Автодром Міст, що знаходиться на північному заході Чеської Республіки, вирішив зняти з балансу та продати автомобіль безпеки Skoda Octavia RS першого покоління.
Geely випустить преміальний гібридний кросоверGeely випустить преміальний гібридний кросовер
Китайська Lynk&Co, що належить концерну Geely, готує до дебюту середньорозмірний кросовер під індексом 08.
Новий Porsche Taycan знову помітили під час тестівНовий Porsche Taycan знову помітили під час тестів
У Швеції помітили оновлені Porsche Taycan та Taycan Sport Turismo майже без камуфляжу. Їх дебют заплановано наприкінці 2023 року.
У Китаї почалися продажі нового дешевого пікапаУ Китаї почалися продажі нового дешевого пікапа
Китайська компанія Great Wall почала продавати у Китаї свій новий пікап King Kong Cannon. У стандартній комплектації він коштує від 13 900 доларів.
Genesis тестує нову систему автономного водінняGenesis тестує нову систему автономного водіння
На шпигунських фото видно, що датчики будуть ховатись за модифікованою решіткою Genesis G90.
Renault та Geely вироблятимуть спільно до 5 мільйонів силових агрегатів на рікRenault та Geely вироблятимуть спільно до 5 мільйонів силових агрегатів на рік
Нещодавно створене спільне підприємство Powertrain (PWT) з рівними частками Renault та Geely отримає фінансову підтримку компанії Аramco з Саудівської Аравії.
Розсекречено новий Skoda Kodiaq другого поколінняРозсекречено новий Skoda Kodiaq другого покоління
Кросовер Skoda Kodiaq збереже знайомий дизайн, але стане дещо більшим. У лінійці моделі вперше побачимо плагін-гібрид.
Електричний кросовер Zeekr X EV тестують перед дебютом в ЄвропіЕлектричний кросовер Zeekr X EV тестують перед дебютом в Європі
Електромобіль уже дебютував у Китаї, але автовиробник працює над його запуском у Європі.
Suzuki показала лімітовану спеціальну версію Jimny у ретро-стиліSuzuki показала лімітовану спеціальну версію Jimny у ретро-стилі
Спеціальну серію Suzuki Jimny Heritage відрізняють вінтажні спортивні смуги на кузові. Всього буде випущено 300 екземплярів.
На продаж виставили раритетний гоночний спорткар Renault 1970-хНа продаж виставили раритетний гоночний спорткар Renault 1970-х
Спорткар регулярно брав участь у перегонах і навіть здобув перемоги. Він має все необхідне обладнання для змагань і працює справно.
Geely показала новий бюджетний електричний кросоверGeely показала новий бюджетний електричний кросовер
Новинка суббренду Livan оснащена системами автономного керування.
У Чернівецькій області відкрили новий пункт пропуску на кордоні з РумунієюУ Чернівецькій області відкрили новий пункт пропуску на кордоні з Румунією
На Чернівецькій області почав діяти новий автомобільний пункт перетину кордону з Румунією «Дяківці - Раковець». Він працює цілодобово.
Toyota розпочала випуск електричного седана bZ3Toyota розпочала випуск електричного седана bZ3
Електромобіль Toyota bZ3 відрізняється футуристичним дизайном і нестандартним компонуванням салону. Седан запропонований у версіях потужністю 184 та 245 к.с.
Китайці підготували недолугу копію Toyota Land Cruiser 300Китайці підготували недолугу копію Toyota Land Cruiser 300
Зображення цього позашляховика були опубліковані в китайській соціальній мережі Weibo. Вони демонструють автомобіль, який повторює дизайн Toyota Land Cruiser 300 із надписом Kuluze на задній дверці.
BMW Z4 M40i може отримати механічну коробку передачBMW Z4 M40i може отримати механічну коробку передач
У ході останнього оновлення топова версія родстера баварської марки «механіку» так і не отримала, хоча повідомлялося, що такий варіант розроблявся.
Дуже рідкісний італійський суперкар виставили на торгиДуже рідкісний італійський суперкар виставили на торги
Усього випущено лише 10 трекових Pagani Zonda R. Ексклюзивний суперкар оснащений 780-сильним двигуном V12 від гоночного Mercedes-Benz.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015