Новости за 03.01.2023

KIA EV9 отримає 3-й рівень автономного водінняKIA EV9 отримає 3-й рівень автономного водіння
Компанія KIA представить свій новий великий електричний кросовер KIA EV9 у першій половині 2023 року. Він матиме велику кількість сучасних технологій, у тому числі систему 3-го рівня автономного водіння.
Кабмін оновив правила перевезення пасажирівКабмін оновив правила перевезення пасажирів
Кабінет міністрів вирішив внести зміни до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування.
Оновлений Mercedes-Benz CLA помітили під час тестівОновлений Mercedes-Benz CLA помітили під час тестів
Mercedes-Benz випробовують оновлені автомобілі CLA-Class. У лінійку силових агрегатів планують додати 48-вольтову м'яку гібридну систему.
Копанія Nio заявила про рекордні продажі та намір випередити LexusКопанія Nio заявила про рекордні продажі та намір випередити Lexus
Китайський бренд Nio повідомив, що в грудні минулого року компанія відвантажила 15 815 нових автомобілів, що є новим місячним рекордом поставок.
Дизайнери показали зовнішність електромобіля Nissan MicraДизайнери показали зовнішність електромобіля Nissan Micra
Компанія Nissan планує у 2025 чи 2026 році випустити на ринок Nissan Micra нового покоління, який отримає електричну силову установку.
У Maserati готують надпотужних конкурентів моделям TeslaУ Maserati готують надпотужних конкурентів моделям Tesla
Нові Maserati Quattroporte та Levante отримають електричну установку потужністю 750 к. с. Седан і кросовер стануть швидшими, а запас їхнього ходу складе близько 450-500 км.
На парковці помічено унікально-тюнінгований Audi S4На парковці помічено унікально-тюнінгований Audi S4
Цей унікальний зразок помічений на парковці біля продуктового магазину у Мічигані. Хоча слово «помічений» у цьому випадку не доречне, адже пройти повз таке неможливо.
Ціна нового BMW XM у Китаї досягла приголомшливих 333 тисяч доларівЦіна нового BMW XM у Китаї досягла приголомшливих 333 тисяч доларів
При цьому в Америці, де його і збирають, гібридний супер-кросовер коштує від 159 тисяч.
Представлено унікальний Chevrolet Corvette із двигуном від Nissan SkylineПредставлено унікальний Chevrolet Corvette із двигуном від Nissan Skyline
Цей Chevrolet Corvette C4 привертає увагу своїм широким обвісом та яскраво-зеленим кольором.
На випробуваннях помітили новий електрокар від BMWНа випробуваннях помітили новий електрокар від BMW
Компанія BMW вивела на випробування новий електричний універсал. Новинку під назвою i5 Touring створили на базі моделі 5 Series.
Наслідки заборони на російське пальне у Європі не будуть критичними для УкраїниНаслідки заборони на російське пальне у Європі не будуть критичними для України
Європейські постачальники поки не беруться прогнозувати наслідки заборони на російські нафтопродукти, яка набуде чинності з 5 лютого 2023 року, проте вони не будуть катастрофічними для українського ринку.
На продаж виставили рідкісний Aston MartinНа продаж виставили рідкісний Aston Martin
Всього було збудовано лише 240 спорткарів Aston Martin Vantage V550. У 90-х він вважався одним із найпотужніших серійних автомобілів у світі.
У 2022 році Tesla поставила рекордні 1,3 мільйона автомобілівУ 2022 році Tesla поставила рекордні 1,3 мільйона автомобілів
Виробник електромобілів Tesla заявив, що торік поставив рекордні 1,3 мільйона автомобілів, що на 40% більше, ніж у 2021 році.
В «Дії» почалося бета-тестування обміну посвідчень водіївВ «Дії» почалося бета-тестування обміну посвідчень водіїв
За даними Міністерства цифрової трансформації України, у мобільному додатку «Дія» можна пройти тестування обміну посвідчення водія.
Які марки та моделі нових авто мали попит у 2022 роціЯкі марки та моделі нових авто мали попит у 2022 році
2022 року ринок нових авто в Україні показав найгірші показники з початку століття.
Які вживані авто купували українці у 2022 роціЯкі вживані авто купували українці у 2022 році
У 2022 році українці придбали на внутрішньому ринку 711,7 тис. шт. легкових авто з пробігом. Це на 24,7% менше, ніж протягом 2021 року.
Південна Корея оштрафувала Tesla на $2,2 млн за обман клієнтівПівденна Корея оштрафувала Tesla на $2,2 млн за обман клієнтів
Південнокорейська комісія зі справедливої торгівлі (KFTC) анонсувала накладення на Tesla штрафу в сумі 2,85 млрд вон ($2,2 млн).
У старих Mercedes-Benz помітили серйозний дефектУ старих Mercedes-Benz помітили серйозний дефект
Про дефект люка Mercedes-Benz вперше дізналися ще 2017 року. З того часу продовжуються пошуки проблемних автомобілів.
Розсекречено оновлений KIA CarnivalРозсекречено оновлений KIA Carnival
The Korean Car Blog, присвячений автомобілям KIA та Hyundai, опублікував шпигунські знімки оновленого KIA Carnival.
Кожен 5-ий автомобіль у Норвегії - електромобільКожен 5-ий автомобіль у Норвегії - електромобіль
Норвегія знаходиться в авангарді електрифікації і щойно досягла ще однієї віхи на шляху до транспорту з нульовим рівнем викидів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015