Новости за 02.08.2022

Китайські виробники захопили світовий ринок батарей для електромобілівКитайські виробники захопили світовий ринок батарей для електромобілів
Нині частка присутності китайських виробників акумуляторів розширюється як на північноамериканському та європейському ринках, так і домашньому китайському.
Дизайнери BMW представили спортивний шедеврДизайнери BMW представили спортивний шедевр
Дизайнери BMW Group показали, що можуть створювати справжні шедеври. Причому це стосується не тільки автомобілів.
Компанія NIO створить новий «бюджетний» суббрендКомпанія NIO створить новий «бюджетний» суббренд
Китайський електростартап NIO створить дочірній підрозділ, який візьметься за випуск бюджетних електрокарів.
Тюнінгований «Запорожець» здивував доробкамиТюнінгований «Запорожець» здивував доробками
Багатьом ЗАЗ-965 «Запорожець» здасться досить непридатним для тюнінгу. Але власник конкретно цього автомобіля, очевидно, так не думає.
Польща надала українським водіям нові пільгиПольща надала українським водіям нові пільги
У Польщі в останні місяці спостерігається найсильніший дефіцит водіїв, тому польська влада дозволила українцям користуватися своїми посвідченнями водія, навіть якщо термін їх закінчився.
Hyundai може купити корейського розробника технологій автопілота 42dotHyundai може купити корейського розробника технологій автопілота 42dot
Hyundai Motor веде переговори щодо збільшення частки в південнокорейській компанії 42dot, яка розробляє платформи автономного водіння без використання лідара або його придбання.
Офіційно представлено новий кросовер Exeed AtlantiXОфіційно представлено новий кросовер Exeed AtlantiX
Chery Automobile представила концептуальний кросовер AtlantiX. Шоу-кар продемонстрував, якими будуть майбутні серійні моделі.
Електрокар BMW i4 отримав нову доступну версіюЕлектрокар BMW i4 отримав нову доступну версію
Ліфтбек із зменшеною батареєю і не таким потужним мотором стане на конвеєр у листопад.
У Mercedes-Benz розповіли скільки насправді заробляють їхні співробітникиУ Mercedes-Benz розповіли скільки насправді заробляють їхні співробітники
Німецьке видання Bild із посиланням на своє джерело розповіло, скільки насправді заробляють співробітники компанії, що випускає автомобілі преміум-класу з трикутною зіркою на капоті.
В Україні відновив роботу електронний кабінет водіяВ Україні відновив роботу електронний кабінет водія
Електронний кабінет водія не працював із початку повномасштабної війни. Поки що його функціонал дещо урізаний, але незабаром обіцяють повернути більше послуг.
В Україні новий лідер на ринку вантажних автомобілівВ Україні новий лідер на ринку вантажних автомобілів
В Україні повністю змінюється ринок вантажних автомобілів. Після зникнення з ринку МАЗу та КАМАЗу ринок почав трансформуватися і лідерство перехоплюють європейські вантажівки.
Stellantis розробляє новий бензиновий двигунStellantis розробляє новий бензиновий двигун
Автоконцерн Stellantis до початку 2025 року має намір налагодити виробництво нового 1,6-літрового бензинового двигуна, який будуть використовувати в гібридних установках майбутніх моделей.
Toyota зупинила виробництво культового Land CruiserToyota зупинила виробництво культового Land Cruiser
Випуск Toyota Land Cruiser 70 припинено вперше з 1984 року. За позашляховиком досі стоять величезні черги, тож виробництво обіцяють відновити, щоби виконати всі замовлення.
У США стався черговий випадок займання електромобіля Jaguar I-PaceУ США стався черговий випадок займання електромобіля Jaguar I-Pace
Вже четвертий за рахунком відомий випадок мимовільного займання електромобіля Jaguar I-Pace під час перебування на стоянці.
Toyota та Panasonic для збільшення потужності виробництва електромобілів купують літій у СШАToyota та Panasonic для збільшення потужності виробництва електромобілів купують літій у США
Toyota Motors збільшує свої потужності з виробництва електромобілів у США завдяки новій угоді про постачання з гірничодобувним проектом Rhyolite Ridge компанії Ioneer LTD.
Porsche розширить лінійку електровелосипедівPorsche розширить лінійку електровелосипедів
Porsche і Ponooc Investment BV заснували два спільних підприємства з виробництва електровелосипедів: Porsche eBike Performance GmbH і P2 eBike GmbH.
Новий електрокар BMW i3 спалахнув під час тест-драйвуНовий електрокар BMW i3 спалахнув під час тест-драйву
Під час нещодавнього тест-драйву в Чженчжоу (Китай) i3 загорівся.
За півроку АЗС отримали від Держпродспоживслужби штрафів на 21 млн грнЗа півроку АЗС отримали від Держпродспоживслужби штрафів на 21 млн грн
За шість місяців цього року Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба) здійснила 541 перевірку мереж АЗС.
Прототип гібридного Chevrolet Corvette згорів вщент під час випробуваньПрототип гібридного Chevrolet Corvette згорів вщент під час випробувань
Прототип довгоочікуваного Corvette раптово спалахнув під час заїзду по Сьєрра-Невада. Протягом кількох хвилин електрокар майже повністю згорів.
Maserati готує електричний GranTurismoMaserati готує електричний GranTurismo
Maserati продовжує випробування GranTurismo Folgore. На цей раз шпигунам вдалося зняти електричне купе під час тестів на німецькому автодромі Нюрбургрінг.
Штурмовій бригаді ЗСУ передали новенькі пікапиШтурмовій бригаді ЗСУ передали новенькі пікапи
Фонд «Повернись живим» передав бійцям окремої 128 гірсько-штурмової Закарпатської бригади 12 нових пікапів Toyota Hilux.
Названо найпопулярніші електромобілі у світі за 2022 рікНазвано найпопулярніші електромобілі у світі за 2022 рік
Навіть в умовах кризи автомобільних напівпровідників продаж електромобілів по всьому світу демонструє ріст. У 2022 році на ринку електрокарів змінилися лідери як серед марок, так і серед моделей.
Партію ювілейних Subaru BRZ розкупили за три дніПартію ювілейних Subaru BRZ розкупили за три дні
Уся партія з 200 екземплярів Subaru BRZ 10th Anniversary Limited розпродана.
Продажі плагін-гибридів падають через зростання попиту на електромобіліПродажі плагін-гибридів падають через зростання попиту на електромобілі
Продажі гібридних транспортних засобів, що підключаються до електромережі, падають у Європі, яка на сьогодні є їх найважливішим ринком, у той час як попит на повністю електричні транспортні засоби зростає.
В Україні відновили роботу пости вагового контролю на трасахВ Україні відновили роботу пости вагового контролю на трасах
В Україні відновлено роботу 28 комплексів вагового контролю на трасах у 14 областях.
WOG відновила роботу бонусної програми PRIDEWOG відновила роботу бонусної програми PRIDE
Відтепер бонуси на гаманець PRIDE повертаються. Про це мережа WOG повідомила своїм клієнтам у застосунку.
У Монако українець «засвітив» свій кортеж за мільйон доларівУ Монако українець «засвітив» свій кортеж за мільйон доларів
У Монако IT-шник з України проїхався на розкішному Mercedes-Maybaсh у супроводі охорони на Mercedes-Benz G-класу.
Tesla на автопілоті на смерть збила мотоциклістаTesla на автопілоті на смерть збила мотоцикліста
Нова аварія за участю електромобіля Tesla сталась у неділю, 31 липня, в американському штаті Юта.
Dodge Charger та Challenger скоро стануть повністю електричнимиDodge Charger та Challenger скоро стануть повністю електричними
Два культові американські маслкари отримають електричний двигун вже до 2024 року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015