Новости за 01.06.2024

Гуртові ціни на вживані автомобілі в ЄС у травні залишалися стабільнимиГуртові ціни на вживані автомобілі в ЄС у травні залишалися стабільними
Індекс цін AUTO1 Group вказує на незначне зниження цін на вживані автомобілі в травні 2024 р.
Euro NCAP провела серію нових краш-тестівEuro NCAP провела серію нових краш-тестів
Euro NCAP опублікував результати перевірки Volkswagen Tiguan, Renault Scenic E-Tech, мінівенів Maxus MIFA 7 й Ford Tourneo Custom та електромобілів Zeekr 001 й Zeekr X.
Mazda MX-5 Miata перетворили на хот-род з мотором V8Mazda MX-5 Miata перетворили на хот-род з мотором V8
Враховуючи невелику вагу базового родстера (980 кг) цей хот-род, ймовірно, буде швидшим за будь-який інший автомобіль на дорозі. Тим більше, що нинішній власник позбавився антиблокувальної системи гальм.
Новий Volkswagen Atlas помітили під час тестуваньНовий Volkswagen Atlas помітили під час тестувань
Шпигунам вдалось зробити декілька фото нового Volkswagen Atlas, який представники компанії закамуфлювали під виглядом поточної моделі. Очікується, що друге покоління кросовера дебютує в 2026 році.
Tesla відкликає 125 000 автомобілів через проблему з пасками безпекиTesla відкликає 125 000 автомобілів через проблему з пасками безпеки
За даними Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США, індикатор та звуковий сигнал не працюють у разі відстібнутого ременя безпеки, порушуючи федеральні вимоги безпеки, і можуть збільшити ризик травмування.
Представлено екстремальний Volkswagen Golf GTI ClubsportПредставлено екстремальний Volkswagen Golf GTI Clubsport
Volkswagen Golf GTI Clubsport оснащений 2,0-літровим 300-сильним турбомотором. Він здатен розігнатися до 100 км/год за 5,6 с і розвинути 267 км/год.
Jeep показав хардкорний Wagoneer S, підготовлений до бездоріжжяJeep показав хардкорний Wagoneer S, підготовлений до бездоріжжя
Слідом за абсолютно новим електричним Jeep Wagoneer S компанія презентувала брутальний концепт на його основі. Він отримав приставку Trailhawk у назві та призначений для бездоріжжя.
Mazda офіційно розглядає можливість запуску спортивного авто з роторним двигуномMazda офіційно розглядає можливість запуску спортивного авто з роторним двигуном
Компанія офіційно презентувала прототип подвійного роторного двигуна в рамках угоди між Toyota, Subaru та Mazda про відродження двигуна внутрішнього згорання.
Huawei та JAC готують конкурента Rolls-Royce та Mercedes-MaybachHuawei та JAC готують конкурента Rolls-Royce та Mercedes-Maybach
Четверте спільне підприємство Huawei з китайським автовиробником поки що не має офіційної назви, але генеральний директор технологічного гіганта зробив дуже амбітні заяви про майбутні продукти.
Опубліковано подробиці про новий електрокар від Alfa RomeoОпубліковано подробиці про новий електрокар від Alfa Romeo
Італійський автовиробник Alfa Romeo збиратиме у США новий акумуляторний електричний автомобіль. Авто буде масивнішим за кросовер Stelvio, який наразі є найбільшим продуктом у портфоліо бренду.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015