Новости за 01.02.2023

Єдиний у світі пікап Jaguar виставили на продажЄдиний у світі пікап Jaguar виставили на продаж
Пікап отримав індивідуальні панелі кузова та доопрацьовану підвіску. Він зберіг заводський 4,0-літровий двигун V8 та все інше оснащення моделі.
Новий позашляховик від Jetour показали на офіційних фотоНовий позашляховик від Jetour показали на офіційних фото
Рік тому Jetour представив концептуальний всюдихід з брутальним дизайном. А тепер марка поширила фірмові знімки майбутньої серійної моделі.
Нова Toyota C-HR вироблятиметься в ТуреччиніНова Toyota C-HR вироблятиметься в Туреччині
Завод буде випускати класичні гібриди та плагін-гібриди, причому останні будуть комплектуватися батареями нового покоління власного виробництва.
Китай став одним із головних експортерів авто у світіКитай став одним із головних експортерів авто у світі
Експорт авто з Китаю встановив новий рекорд і вперше перевищив 3 мільйони одиниць. Найбільший ріст відзначено у сегменті електромобілів.
Стала відома дата дебюту нового Volkswagen GolfСтала відома дата дебюту нового Volkswagen Golf
Рестайлінговий Volkswagen Golf восьмого покоління буде представлений у 2024 році.
Опубліковано нові рендери Toyota Tacoma наступного поколінняОпубліковано нові рендери Toyota Tacoma наступного покоління
Японська компанія готує нове покоління свого середньорозмірного пікапа, і нещодавно опублікували патентні зображення моделі. А зараз опубліковано реалістичні рендери моделі.
Компанія Chevrolet розсекретила дві яскраві моделіКомпанія Chevrolet розсекретила дві яскраві моделі
Шевроле працюють над двома новими моделями. На офіційних рендерах показали спорткар і рамний позашляховик для любителів активного відпочинку.
Неіснуючий Ford Mustang 2024 року продали за півмільйона доларівНеіснуючий Ford Mustang 2024 року продали за півмільйона доларів
Машини ще не існує в металі, але фото та відео вже можна переглянути.
Honda не відмовиться від седанів на користь кросоверівHonda не відмовиться від седанів на користь кросоверів
Деякі автовиробники виключили чотиридверки зі свого модельного ряду, щоб повністю зосередитися на кросоверах. Але Honda залишається вірною собі.
На електромобілях Tesla відвалюється кермоНа електромобілях Tesla відвалюється кермо
Два власники Tesla зіткнулися з рульовим колесом, що відвалилося, на своїх електромобілях. Після цього сервісний центр бренду виявив себе не з найкращого боку.
Haval запустив виробництво нового кросовераHaval запустив виробництво нового кросовера
Автомобільний концерн Haval оголосив початок виробництва нового автомобіля. Йдеться про кросовер Haval з робочою назвою H-Dog.
Tesla «увірвалась» до рейтингу найбільш продаваних машин 2022 рокуTesla «увірвалась» до рейтингу найбільш продаваних машин 2022 року
Компанія Tesla увійшла до десятки автомобілів, що найбільше продаються в світі відразу з двома моделями.
Новий електропозашляховик Hummer надійшов у виробництвоНовий електропозашляховик Hummer надійшов у виробництво
Електромобіль GMC Hummer EV SUV у топовій версії розганяється до 100 км/год за 3,5 с. Запас ходу позашляховика перевищує 480 км.
Subaru Impreza Коліна Макрея продають за пів мільйона доларівSubaru Impreza Коліна Макрея продають за пів мільйона доларів
Оригінальну дводверну Impreza підготовлену до змагань виставлять на аукціон. За прогнозами ціна лоту складе як мінімум 400-450 тисяч доларів.
Скільки грошей українці витратили на купівлю нових автомобілів у 2022 році?Скільки грошей українці витратили на купівлю нових автомобілів у 2022 році?
Експерти AUTO-Consulting підрахували, скільки коштів українці витратили на купівлю нових автомобілів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015