Новости за 01.01.2023

Розкішний задньопривідний седан Toyota Crown дебютував у КитаїРозкішний задньопривідний седан Toyota Crown дебютував у Китаї
На виставці в Гуанчжоу Toyota вперше показала седан наживо, проте це не справжній автомобіль, а лише повнорозмірний макет на справжніх колесах.
Представлено спорткар у дусі Lancia StratosПредставлено спорткар у дусі Lancia Stratos
Ретро-спорткар Kiska APG-1 натхненний легендарним ралійним Lancia Stratos і побудований на базі KTM X-Bow GTX. Наразі компанія зайнята пошуком мережі виробників кузовів.
Нацполіція отримала 24 автомобілі HyundaiНацполіція отримала 24 автомобілі Hyundai
Національна поліція України продовжує оновлювати свій автопарк.
Volvo придбало 100% акцій своєї дочірньої компанії ZenseactVolvo придбало 100% акцій своєї дочірньої компанії Zenseact
Шведський автовиробник Volvo оголосив про придбання 100% власності на свою дочірню компанію з розробки програмного забезпечення для автономного водіння (AD) Zenseact.
Найдоступніший кросовер Toyota «схрестили» з Land Rover DefenderНайдоступніший кросовер Toyota «схрестили» з Land Rover Defender
Кросовер Toyota Probox змінили передню частину в стилі Land Rover, а також збільшили кліренс і встановили позашляхові шини. Копія Defender у чотири рази дешевша за оригінал.
Представлено новий Volkswagen Bora 300TSIПредставлено новий Volkswagen Bora 300TSI
На автосалоні, що проходить в ці дні, в Гуанчжоу офіційно представили седан Bora 300TSI, який виробляється спільним підприємством FAW-Volkswagen.
Найдорожчий автофургон 2022 року коштує 5 мільйонів доларівНайдорожчий автофургон 2022 року коштує 5 мільйонів доларів
В ньому є не лише все необхідне для проживання, але й власна LaFerrari та палуба на даху.
Старий Porsche 911 повернули у виробництво й оснастили двигуном від McLarenСтарий Porsche 911 повернули у виробництво й оснастили двигуном від McLaren
Porsche 911 отримав 1,5-літровий турбомотор від боліда McLaren 80-х років. Спорткар став швидшим, а звук його двигуна гучніший і соковитіший.
Культову BMW M5 E60 із пробігом 1262 милі вистаили на аукціонКультову BMW M5 E60 із пробігом 1262 милі вистаили на аукціон
У січні 2023 року з аукціону Mecum продадуть BMW M5 2006 року випуску. Можливо, цей лот залишився непоміченим, якби не одне але.
Компанія Ford анонсувала вихід третього покоління моделі EdgeКомпанія Ford анонсувала вихід третього покоління моделі Edge
Компанія Ford у першій половині 2023 року почне продавати Ford Edge нового, третього, покоління. І випускатимуть його, зважаючи на все, тільки в Китаї.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015